Kävin tänään töiden jälkeen kiertämässä Lapsimessut bloggaajapassi rintapielessä heiluen. Messuilla oli todella rauhallista ja osastoilla sai rauhassa tutustua tarjontaa, pitääpä muistaa ensi vuonnakin, että perjantai-ilta taitaa olla Lapsimessujen rauhallisin ajankohta. Messuista jäi jotenkin tosi kiva maku, oli kivoja näytteilleasettajia, satumetsä ja mukavaa tekemistä lapsille. Keräsin teille parhaat tärpit messuille, jos suuntaatte nyt viikonloppuna Helsingin Messukeskukseen.

Maistiaiset kuuluvat ehdottomasti Lapsimessuille. Tuli maisteltua jugurtteja, mehuja ja puuroa. Mukaan sai näytteen Semperin uudesta myslistä. Monella valmistajalla näytti olevan hyviä messutarjouksia tuotteistaan.

kuva: Big Small Company

Ombrellinon osasto (6g129) on kerrassaan ihastuttava, täynnä täydellisiä tuotteita! Ombrellinnolla on Lapsimessuilla mukana muun muassa Nailmatic lapsille suunnatut kyntilakat (niitä pääsee jopa testaamaan osastolla) Joco-kupit, Glass Baby Bottlet, Vilacin autot, Lifefactoryn pullot, Milestonen molemmat korttipakkaukset sekä tietysti Sophie the giraffe lelut ja kosmetiikka. Hauska yksityiskohta meidän osastollaan on Onnelin ja Annelin nukkekoti. Ombrellinolla oli huippu messuetuja, esim.Sophie-kirahvi ihonhoito 20% edullisemmin.

Miniones.fi osasto oli iso ja siellä oli kaikki heillä myynnissä olevat kivoimmat tuotteet.

Lumoan (6f160) osastolla oli myynnissä suloisia ja niin kauniita For Minis and Mommiesin Lumoan edition-mokkasiineja.

Allomaarin (6h129) osastolta olen joka vuosi ostanut jotain meidän Hissulle. Allomaarin leluvalikoima on uskomaton, täynnä kivoja ja kehittäviä leluja. Nytkin tarttui pieni syntymäpäivälahja meidän parivuotiaalle mukaan. Allomaarin omistaja on yleensä ollut myös jouluisin Helsingin Tuomaanmarkkinoilla, joten joulupukin tonttujen on ollut helppo hankkia sieltä joululahjoja.

Lapsimessujen tämän vuoden hittituote on varmasti Ezpzin (6k181) Happy silikoniset ruokailualustat! Nää on niin hauskoja, pystyy laittamaan jopa mikroon, helppo pitää puhtaana, pysyy paikoillaan, kestävä ja opettaa lapselle sopivan annoskoon.

Leeluu (6g160) innovatiivista yövaloa pääsee messuilla vihdoin tilaamaan ennakkoon.

Stokken (6m199) osastolla kävin meidänkin perheessä käytössä olevia Stokke Scootteja uusissa formula-väreissä. Lisäksi kävin hiukan koeajamassa, mitkä Stokket olisi meille sopivat vaunut, kun perheemme syksyllä kasvaa.

Lapsille ehkä ihastuttavin juttu on satumetsä; vesielementtejä, kaarnalaivoja, keijuja ja menninkäisiä.

Model Expo puolella oli upea Lego-kaupunki. Tätä pitää mennä ihastelemaan vielä koko perheen voimin

Meidän Hissu tulee ainakin ihastumaan sunnuntaina poliisi- ja paloautosta. Ja toivottavasti törmätään muumeihin myöhemminkin.

Kiva kokonaisuus tänä vuonna. Katsotaan mitkä ovat fiilikset kun olen viettänyt messuilla monta tuntia taaperon kanssa, huh huh. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla