Tänään oli tavallinen arkipäivä, sellainen kotipäivä. Mutta tähänkin päivään sisältyi paljon kivoja ja onnellisia asioita. Tässä tämän päivän TOP5 siinä järjestyksessä kun ne päivän aikana tulivat vastaan.

En tiedä, että vaikuttiko hyvin nukuttu yö siihen, että tämä päivä tuntui erityisen ihanalta ja onnelliselta. Tytär heräsi syömään vain yhden kerran viime yön aikana klo 5 aikoihin, kun oli nukahtanut klo 21.30. Ja heräsi 8.30 iloisesti höpöttäen matkasängystään. Tyttäremme on nukkunut nyt muutaman yön matkasängyssä meidän vanhempien makuuhuoneessa, sillä äitiyspakkauslaatikko rupeaa käymään jo pieneksi ja tuleepahan samalla hänen tutustuttua matkasänkyyn tulevaa matkaa varten. Toivottavasti nämä hyvin nukutut yöt jatkuvat, sillä takana on myös öitä, jolloin olen heräillyt syöttämään tytärtä kahden tunnin välein. Tytär muuten osaa pyöriä 360 astetta, ikinä ei tiedä miten päin hänet sängystä löytää.

 

Tytär oppi tänään kääntymään myös vasemman kyljen kautta vatsalleen. Kaksi kuukautta sitten hän oppi kääntymään selältä vatsalleen, mutta on siitä asti kääntynyt vain oikean kyljen kautta. Mutta tänään leikkihetkemme lomassa kääntyi vasemman kyljen kautta. Enpä ollut jaksanut laittaa esteitä toisella puolelle ja virikkeitä erityisesti toiselle puolelle, vaan annoin vauvan oppia omaa tahtia kääntymään myös toisen kyljen kautta. Ja hei, noi kauan sitten hankkimani Lindexin röyhelölenggingsit on ihanat ja ihan parhaat käytössä.

 

Sain tehtyä kunnon inventaarion vauvan vaatekaapissa. Koon 56 vaatteet laitoin syrjään odottamaan seuraavaa käyttäjää. Kaivoin esiin koon 68 vaatteita ja kätköistä löytyi kivoja vaatteita tyttärelle. Ai että tykkään tällaisista järkkäilyprojekteista. Ja samaan aikaan tytär leikki huoneensa lattialla ja välillä pääsi mallinukeksi. Kuvassa testauksessa Benettonin koon 68 toppatakki.

 

Rakas aviomies tuli tänään vähän aikaisemmin töistä kotiin. Yksi päivän parhaista hetkistä minun ja tyttären mielestä on, kun iskä avaa kotioven. Tytär meni päivän toisille päikkäreille miehen tullessa kotiin ja mies meni hänen viekkuun. Kävin heitä välillä vilkaisemassa, ja voi rakkaus, hehän nukkuvatkin ihan samalla tavalla. En muuten tiedä onko tytär siirtymässä kaksiin päiväuniin kolmien sijasta. Siltä vaikuttaa kahden viimeisen päivän osalta.

 

 

Uskaltauduin piiiitkästä aikaan BodyPump tunnille. Tekipä hyvää! Jaksoin yllättävän hyvin, eli ehkä siitä oli jotain hyötyä, että jaksoin käydä salilla lähes laskettuunaikaan asti. Hauis- ja hartiabiisit tekivät tiukkaa. Oli kerrassaan hyvä treeni. BodyPump tulee ehdottomasti osaksi viikko-ohjelmaani.

TOP vitoseen eivät ihan yltäneet: neuvolakäynti, ainaisen latten sijasta tilasinkin tänään kahvilassa latte macchiaton, hyvät sadesään ulkoiluvarusteet, miehen tekemä päivällissalaatti, tieto siitä että saan huomenna ihania vieraita, tyhjä pyykkikori, tyttären 1. hammaspesu.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla