Kaupallinen yhteistyö Reiman kanssa

Vastasyntyneiden ja vanhempienkin vauvojen ulkopukeutuminen tuntuu olevan monen muunkin vanhemman kuin vain minun päänvaivaa aiheuttava asia. Esimerkiksi netin mammaryhmissä haetaan usein vertaistukea siihen, miten vauva olisi hyvä pukea vaunulenkeille, vaunupäikkäreille ja kauppareissuille. Esikoiseni syntyi aikoinaan keväällä, enkä muista, että olisin tuolloin joutunut pohtimaan, että miten saan vastasyntyneen tarkenemaan ulkona. Toisin on ollut nyt kuopuksen kohdalla, joka syntyi vuoden loppupuolella ja tämä talvi on käsittänyt tähän mennessä kireitä paukkupakkasia ja leutoja plussakelejä, joten ulkovaatteet ovat aiheuttaneet pohdittavaa.

Tai jos rehellisiä ollaan, olen päässyt vauvan ulkopukeutumisen suhteen helpolla, kun tajusin kolme asiaa.

1. kerrospukeutuminen 2. vauvan niskaa koettamalla, saa helposti selville onko vauvalla liian kuuma tai kylmä vai onko kerrospukeutuminen onnistunut 3. käänny Reiman Newborn-valikoiman puoleen

Raskausaikana ehdin valmistautumaan vauvan tuloon monella eri tapaa, mutta ulkovaatteisiin en käyttänyt lainkaan miettimisaikaa. Niinpä kun kotiuduimme synnäriltä tajusin, että lokakuisenihan hukkuu isosiskoltaan perittyihin äitiyspakkauksen haalareihin ja asusteisiin (jotka muuten esikoisellani olivat ahkeralla käytöllä). Esikoisellani on jo monta kautta ollut käytössä pääasiassa Reiman ulkovaatteita ja onneksi muistin nähneeni, että Reimalla on oma mallistonsa vastasyntyneille.

Newborn-vauvanvaatemallisto käsittää kaikki tarvittavat haalarit, bodyt ja asusteet vauvan ulkopukeutumiseen. Vaatteet ovat laadukkaista, pehmeitä, ihania ja ennen kaikkea käytännöllisiä. Newborn-vaatteita on tarjolla koossa 50-80 cm.

Utu villabody

Laulu fleecehaalari

Littlest kypärämyssy

Lepus tumput

Levana töppöset

Valitsin Newborn-mallistosta lokakuiselleni fleecehaalarin, kypärämyssyn, tumput ja töppöset. Näillä vaatteilla ollaankin pitkälti pärjätty nämä ensimmäiset kuukaudet. Lisäksi halusin ehdottomasti päästä vihdoin testaamaan paljon kehuttua merinovillaa ja hankin vauvalleni merinovillaisen bodyn. Kyseistä bodysta onkin tullut yksi lemppaireistani. Body on ihastuttavan pehmeä, täydellinen joustavuus ja venepääntie helpottaa pukemista, materiaali ei ole mennyt miksikään pesussa, nepparit ovat näppärän kokoiset ja ennen kaikkea materiaali on miellyttävä vauvan ihoa vasten, sillä se säätelee lämpöä. Ja sanoinko jo, että villabody on pehmeä. <3

Laulu fleecehaalari on ollut vauvani pääasiallinen haalari nyt talvella, ei ole tosiaan ollut mikään vuosisadan kylmin talvi. Fleecehaalari on kevyt, lämmittävä ja hengittävä. Olen tykännyt siitä, että haalarin hihan- ja lahkeensuut ovat käännettävät, joten pienet kätöset ja varpaat ovat saaneet helposti lisälämpöä. Pienokainen on viihtynyt vaunuissa fleecehaalarissaan, joko äitiyspakkauksen makuupussissa taikka kylmillä ilmoilla toppapussin sisällä. Ainoastaan talven kovimmilla pakkaspäivinä, joita on ollut yllättävän vähän, olen pukenut vauvani toppahaalariin. Talvikeleillä tämä fleecehaalari toimisi täydellisesti myös väliasuna.

Kypärämyssy on osoittautunut käytössä todella näppäräksi ja tämä Reiman myssy onkin ollut lähes päivittäin käytössä. Tässä erityisesti vastasyntyneille ja vauvoille suunnitellussa kypärämyssyssä on tarrakiinnitys, minkä ansiosta myssy on todella helppo pukea vauvalle. Ja kun kyseessä on kypärämyssy, suojaa myssy pään lisäksi vauvan korvia ja kaulaa. Littlest kypärämyssy on kyllä sellainen myssy, jota tulen suosittelemaan kaikille pienten vauvojen vanhemmille. Reiman tumput ja töppöset ovat myös osoittautuneet verrattomiksi käytössä - helpot pukea, lämpimät ja pysyvät paikoillaan.

Vinkiksi loppuun, että Reiman verkkokaupassa on käynnissä ALEN loppurysäys, joten nyt kannattaa ostaa vaatteita pienokaisille tai vaikka tuleville kevätvauvoille.

Kommentit (4)

Rouva Rahahuoli
Liittynyt10.2.2017
1/4 | 

Hei. En missään tapauksessa halua haastaa riitaa tai aiheuttaa epäsopua, mutta kun postaus alkaa sanoilla: Kaupallinen yhteistyö Reiman kanssa, niin oletko todella "muistanut" Reiman Newborn-malliston, vai syntyikö yhteistyö sen vuoksi, että Reima on halunnut tehdä yhteistyöpostauksen kanssasi ja tarjonnut valittavaksesi ja Hertan käyttöön tietyt vaatteet bloginäkyvyyttä vastaan?

Koska raha-asiat ovat tabu.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

"Muistaa" verbi sopii hyvin tähän yhteystyöpostaukseen, sillä minä ehdotin Reimalle, että yhteistyö tehtäisiin juurikin vastasyntyneen ulkopukeutumisen tiimoilta.

EA
2/4 | 

Hei! Onko tuo fleecehaalari teillä mitä kokoa? 50/56? vai 62/68cm. Itse ajattelin hankkia Reimalta syksyksi jemmaan vauvalle vaatetta ja voi ei koko valinta on niin hankala..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla