Ristiäisten juhlatilaa ei koristeltu muilla kuin kukilla ja kynttilöillä. Luotin kukkien osalta tälläkin kertaa Inbloomiin, josta kävin tilaamassa kukat kahvipöytään, ruokapöytiin ja vauvalle pääseppeleen. Toiveenani oli vaaleanpunasävyiset ja jouluiset kukat, mutta muuten jätin pitkälti yksityiskohdat kukkien suhteen floristin päätettäväksi.

Ruokapöytiin tuli kaikkiin pienet kimput. En ollut osannut kuvitella etukäteen yhtään miltä kimput voisivat näyttää, mutta kun näin kukat juhlapaikalla haukoin henkeäni ihastuksista. Jaloleinikkien vaaleanpunainen sävy oli juuri täydellinen, kimpussa oli käytetty kivoja talvisia vihreitä ja pienet vahakukat olivat juuri sopivat pienen tyttövauvan ristiäisiin - niin kaunista.

Kahvipöydässä oli puolestaan kaksi korkeeta amarylliskimppua. Salaa toivoin tilausvaiheessa, että amaryllikset olisivat vaaleanpunaisia, mutta Inbloomin Tiina toppuutteli haaveitteni suhteen, että saattaa olla, että juuri täydellisen sävyisiä kukkia ei tarjolla. Mutta mikä ihana yllätys olikaan, kun lähetti toi kukat Puotilan kappelille ja paketista paljastui nämä upeat yksilöt. Amaryllisten rinnalle floristi oli laittanut tuttua vahakukkaa ja vihreetä. Upeat kimput, joita erityisesti kauneutta arvostavat vieraat ihailivat. Tästä kahvitilaisuuspostauksesta näkyykin miltä kimput näyttivät juhlapaikalla.

Kiitos Inbloom taas kauniista kukista! <3 Nyt kukat ovat tuoneet jo viikon ajan iloa kotonakin minulle ja tytöille, kuten instastani on voinut seurata täällä, täällä ja täällä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla