Sillä kotona kaupungissa kerhot ja harrastukset ovat tämän viikon olleet hiihtolomalla päätin viettää hiihtolomaviikon tyttöjen kanssa Joukolassa. Viimeksi joulun jälkeisten välipäivien jälkeen vannotin, että en jää enää koskaan lasten kanssa yksin mökille, mutta niin sitä vaan asetin itseni samaan tilanteeseen. Tällä kertaa päivät mökillä ovat kuluneet melko kivuttomasti ja olen saanut pidettyä lapset tyytyväisinä ja Joukolan lämpöisenä. Onneksi naapurimökeissä on tälläkin kertaa ollut tärkeitä lastenhoitajia, mummikin tuli junalla mökillä pariksi päiväksi ja isi-ihminenkin ajeli viikonlopuksi Joukolaan. Kyllähän elo mökillä on helppoa lasten kanssa kun ei ole kaupungin menoja, ulko-ovea avaamalla avautuu heti talvinen leikkimaa ja Joukolan tuvassa ollaan kaikki samassa tilassa vaikka välillä tekisin ruokaa lasten leikkiessä omiaan.

Ulkona ollessamme kaksivuotiaani suosikkijuttuja on tälläkin mökkireissulla ehdottomasti ollut leikkimökki. Ei haittaa vaikka pakkasta on ollut se miinus kymmenen ja leikkimökissä ei ole peruslämpöä toisin kuin päätalolla. :) Leikkimökki on rakennettu minulle ollessani lapsi ja siellä on lähinnä minun vanhoja astioita ja kalusteita. Niin hauskaa, että Hissu nyt kokkailee ja kutsuu kylään leikkimökkiin. Niin ja leikkimökissä valmistettiin nytkin monet eväät ja lähdimme retkelle jäälle, naapurimökille tai vaan leikkimökin verannalle.

Kovasti taapero suunnitteli kuinka hän kesällä meinaa pitää jäätelökioskia leikkimökin kuistilla. Eli ehkä me molemmat taidamme rehellisesti sanottuna jo odottaa kesää ja kunnolla alkavaa leikkimökkikautta.

myssy saatu Blaalta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla