Pakko pikaisesti vinkata kaikille pienten prinsessojen vanhemmille suloistakin suloisimmista pinneistä, jotka hankin omalle pikkuneidilleni. Hissullahan on käynnissä otsahiusten kasvatusprojekti, joten pampulat ja pinnit ovat meillä päivittäisessä käytössä. En muista miten päädyin Maker´s Markettiin, mutta löysin sieltä Life with Marin kauppapaikan. Tykästyin heti Marin tekemiin rusettipinneihin ja eikä kestänyt montaa päivää tilauksesta, kun ne jo tipahtivat postiluukusta meille. Seuraavaksi taidan tilata taaperon omaan keittiöön ja teekutsuja varten prinsessakeksejä. Marilla on myös ihastuttavan suloinen blogi marineuloo.blogspot.fi, kannattaa käydä siellä hakemassa inspiraatiota tai vaan ihailemassa.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Vau, ihan menin sanattomaksi tätä postausta lukiessa! Lämmittää mieltä kun olet jaksanut näin sydämellisesti kirjoittaa aiheesta!

Kiitos tuhannesti tästä ja ihanaa torstaita sinulle!<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla