Kun tytär oppi viime syksynä kävelemään ihastuin Niken lastenlenkkareihin. Tyttären ensikengät olivat nauhalliset jumalattoman kalliit kengät, mutta kun saimme käyttöön Niken tarralenkkarit ei paluuta nauhakenkiin enää ollut. En ole mikään kenkäasiantuntija ja luulen, että nauhalliset kengät saa tukevammin pikkuisen jalkaan, mutta miehemme kanssa koimme, että Niket olivat todella tukevat juuri kävelemään opettelevalle tytölle. Niket piti aluksi olla vaan kaupunkikengät ja ensikengät jäädä ulkoilukengiksi, mutta pian huomasin, että Nikeja käytettiin kaikkialla. Hissun ensimmäiset Niket olivat Pico 4. Kyseiset kengät ostin Sportdirect verkkokaupasta ja sillä kaikki sujui toimituksen kanssa ilman ongelmia, suuntasin samaan kauppaan pari viikkoa sitten.

SportDirect.comin Nike valikoima on mieletön, taisin hiukan seota. Pähkäilin pitkään kengänkoon kanssa ja mittailin tyttären jalkaa ja vertailin sitä kokotaulukkoon joka löytyy jokaisen kengät kohdalta SportDirectin sivuilta, se ikävä puoli verkkoshoppailussa on, että ei saa apua ammattitaitoiselta kenkämyyjältä. Lopulta päädyin kokoon C5, joka vastaa kokoa 21,5, eli tyttären jalka oli talven aikana kasvanut kaksi kokoluokkaa, tämän linkin takana oli sitten kaikki kyseisen koon Niket, siitä sitten valitsemaan. Tällä kertaa ostoskoriin valikoitua kahdet eri Niket. Valkoiset Niket on malliltaan Classic Court. Uskalsin jälleen ottaa valkoiset kengät, sillä Picotkin sain hyvin putsattua tarpeen vaatiessa esimerkiksi hammastahnalla. Nämä on ne kaupunkikengät ja tykkään mallin klassisesta tyylistä.

Mustat lenkkarit ovat puolestaan tyttöjen Tanjun Infant Girls Trainers. Nämä ovat edellisiä kevyemmät ja värinsä puolesta hiukan lapsiystävällisemmät. Kengissä on nauhat ja tarra, mutta nauhat ovat oikeasti kuminauhat, joten nämäkin kengät on todella näppärä laittaa tyttären jalkaan. Näihin kenkiin Hissu itse on erityisen ihastunut ja niillä hän haluaa juosta ja sipsutella myös sisällä.

Nyt on tyttären lenkkarivalikoima täydellinen!

Kommentit (2)

Maiju
1/2 | 

Heti tuli itsekkin bongattua tuolta nättejä kenkiä tyttärelle. Saisinko vielä kysyä tuosta koko asiasta. Minkä kokoinen jalka teidän tytöllä on? Itse olen vähän kahden koon vaiheella tilauksessa. Meillä jalka on 12,5 cm, joten kasvu-/liikkumisvaran kanssa harkitsisin kokoa >14cm eli koko 22. Näillä kengillä se taitaisi olla juuri tuon C5 ja C6 välistä. :/

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Tyttären jalka on nyt jo lähes 13cm ja otin tosiaan koon C5, kengän sisällä tosin lukee, että vastaa kokoa 22, ja että olisi tarkoitettu 12cm jalalle. Reilusti jää kuitenkin varpaille kärkeen tilaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla