Meidän Hissu nautti Sisiliasta, tai ainakin näin voin päätellä, sillä lomaviikko sujui ilman vastoinkäymisiä tai kiukutteluja. Viikon aikana nousi esiin useitakin tytön lempparijuttuja- ja tekemisiä. Instagramissa paljastinkin mikä oli neidin mielestä ehdottomasti mieluisinta tekemistä lomalla ja muita huippujuttuja olivat seuraavat viisi asiaa.

Allasalueella kuljeskelu. Kyllä, tytär oli paljon altaassapolskimassa ja leikkimässä vesileluilla, mutta ehdottomasti hän viihtyi kuitenkin parhaiten altaanreunalla. Hän kävi tutustumassa aurinkotuoleissa lekotteleviin ihmisiin tai leikki muiden lasten kanssa. Hän kuljeskeli allasalueella ja tutki ympäristöä. Ämpäri oli paras kapistus ja se piti täyttää vedelle ja sitten hän kaatoi vedet päälleen ja kikatti katketakseen ja tätä toistettiin kymmeniä kertoja. Kaikki luonnonjutut olivat erityisen mieleen, kuten maassa olevat havunneulaset tai pikkukivien heittely altaaseen. Niitä sitten noukin altaanpohjalta uudestaan ja uudestaan.

Oikeasta lasista itsenäisesti juominen. Pikkuneiti oppi lomalla juomaan itse oikeasta lasista. Tähän asti hän on juonut joko nokka- tai pillimukista, mutta nyt vesi maistui ainoastaan lasista tai sitten oikeasta vesipullosta. Hän oppi jopa laskemaan lasin nätisti takaisin pöydälle, kun alussa lasi lähinnä riuhtaistiin pois suusta.

Hotellin kilpikonnat. Hotellillamme oli allas, jossa asusti useampi kilpikonna ja kaloja. Ja näitähän eläimiä tyttären kanssa käytiin katselemassa ainakin kolme kertaa päivässä. Jo pitkältä neiti aina huomasi kilpikonnat ja ilmoitti vakuuttavasti, että niitä on mentävä ehdottomasti katsomaan. Kilppareiden ja kalojen touhua pikkuinen olisi varmasti katsonut ikuisuuden. Pimeän jo tultua päivän päätteeksi piti aina käydä katsomassa pimeää allasta ja todeta, että kilpikonnat olivat jo menneet nukkumaan ja niin mekin pystyimme nukkumaan yömme rauhassa. 

Suihkulähteet. Suihkulähteistä tytär viehättyi aina valtavasti kun näki niitä kaupungilla. Hän hihkui innostuksesta jo kaukaa. Vettä piti läiskyttää ja vedenlorinaa ihmetellä.

Leopardi. Hotellin aulassa oli leopardi ja sepä olikin jännittävä pikkuneidin mielestä. Tai oikeastaan se taisi olla aikas kiva, sillä tyttö murisi sille aina kun kuljettiin maalauksen ohi.

Sellainen onnellinen lomatyttö. Kunpa aikuisenakin osaisi iloita tällaisista pienistä arkisita  ihmetyksenaiheista. Lopuksi vielä Instassa yksi hotellihuoneessa ollut ehdoton lempparijuttu.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla