pinni - KappAhl / pusero - H&M / housut - Mayoral, Stockmann

Tyttäreni, tai oikeastan minun tyttären puolesta tekemät, lomasuunnitelmat Zürichin matkallemme oli ainoastaan retki eläintarhaan ja käynti parissa ihanassa lelukauppassa. Launtai aamupäivänä lähdimmekin heti aamutoimien jälkeen kohti Zoota.

Kun viime viikolla näin Hennesillä myynnissä tämän suloistakin suloisemman pingviinipuseron, en voinut vastuuta ja päätin hankkia collegen söpölle tytölleni. Pusero olikin täydellinen päivänä, jona lähdimme katsomaan pingviinejä eläintarhaan. Miellyttävän pehmoinen pusero toi tarvittavaa lämpöä takin alla koleana aamuna. Paidan kaveriksi valikoitui pehmeät ja joustavat Mayoralin vaaleanpunaiset housut, sama sävy toistui pingviinin rusetissa. Ja kuten pingviinillä, pitihän Hissullakin olla rusetti otsalla.

pipo: Next / kaulaliina: Next / takki: Zara / housut: Mayoral / kengät: DinSko

Matka eläintarhaan tapahtui näppärästi kahdella eri raitiovaunulla. Vaihto tapahtui Bahnhofstrassen pysäkillä, jossa meillä jäi aikaa tepastelulle ja pulujen ihmettelylle. Tuo Bahnhofstrassehan on maailmankuulu ostoskatu, jonka varrella on upeiden muotitalojen liikkeitä ja kymmeniä kello- ja korumyymälöitä. Raitiovaunu numero 6 vie keskustasta suoraan eläintarhalle. Meillä oli muuten matkalla hankittuna vuorokausiliput, jotka maksoivat noin 8€ ja näin saimme vapaasti käyttää raitiovaunuverkostoa keskustassa liikkuessamme. Lapsesta ei tarvinnut junissa ja sporissa maksaa, mutta molemmille aikuisille hankimme omat liput, sillä jäi hiukan epäselväksi olisiko vaunuilla liikkuessa saanut matkustaa ilmaiseksi, kuten Helsingissä.

Ulkovaatteena matkalla oli mukana Zaran kevyt toppatakki, josta on tullut tämän syksyn ja talven lempparitakki. Mukavan pehmeä ja lämmin takki, joka on näppärä pukea Hissulle päälle. Nextin pipoa ja kaulaliinaa olen hehkuttanut aikaisemminkin täällä blogissa, jotenkin ne aina vaan tarttuvat mukaan asustelaatikosta, sen verran kivat ne ovat käytössä. Kengät hankin jokin aika sitten sattumalta DinSkosta, jonne menin etsimään itselleni kävelykenkiä. En ollut jotenkin aatellut, että DinSkossa olisi taaperoillekin kenkiä ja kun näin nämä vedenkestävät nilkkurit, tiesin, että nämä olisivat täydelliset tyttären tarpeisiin. Olen käyttänyt näitä kenkiä nyt syksyllä todella paljon tytöllä, sekä päiväkodissa että vapaa-ajalla, sillä kengät on todella helppo sujauttaa jalkaan ja tytön varpaat ovat pysyneet kengissä sekä kuivina että lämpiminä.

Tällaisissa vaatteissa Hissu matkasi eläintarhaan. Seuraavassa postauksessa sitten fiilistelyä mitä näimme ja koimme Zürich Zoossa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla