paita: Zara

housut: Benetton

Nyt kun Hissu on aloittanut päivähoidossa on tytön vaatekaapin sisältö muuttunut mukavammaksi ja runsaammaksi. Vaatteita on nykyään enemmän, sillä vaatteiden kierto on melkoista ja pyykkikoppa tuntuu täyttyvän jatkuvalla syötöllä. Joka ilta ei jaksaisi katsoa olohuoneessa kuivuvia pyykkejä, joten onneksi olen kuitenkin pysynyt siinä, että kerran viikossa on pyykkipäivä, jolloin pesen keskimäärin kolme koneellista pyykkiä.

Muistan ennen päiväkodinaloitusta hätäilleeni, että mitä kaikkea pitäkään hankkia päiväkotia varten. Olin lukenut monia blogipostauksia päiväkotihankinnoista, mutta kaikki tämä stressi oli aivan turhaan, sillä loppujenlopuksi tajusin, että lapsi käyttää päiväkodissa aivan samoja vaatteita kuin kotonakin. Itse hankin tytölle päiväkotia ajatellen ihan uutena juttuna ainoastaan sisätossut ja sadevaatteet, sillä niitä meillä ei ollut ennestään.

Kesän jälkeen tytär on siirtynyt kokoon 86, joten nyt uusia sisävaatteita hankkiessani olen miettinyt paljolti hoitopäiviä. Haluan, että tyttö saa olla mukavissa, pehmeissä ja joustavissa vaatteissa päiväkodissa. Tyttären vaatekaappiin onkin tullut paljon arkisia vaatteita kuten collegehousuja, leggingsejä, trikoopaitoja ja collegepaitoja. Olen löytänyt kivoja sisävaatteita tyttärelle lähinnä Zarasta ja H&M:ltä.

Tärkein ominaisuus päiväkotiasuissa on mukavuus, mutta haluan kuitenkin aina, että asu on kiva kokonaisuus ja vaatteet sopivat yhteen. Mietin aina iltaisin seuraavan päivän asun valmiiksi, sillä aamut ovat nykyään tehokkaita eikä aikaa jahkailulle ole. Varsinkin niinä aamuina kuin isäihminen vie tyttären päiväkotiin, toivoo mieheni, että olen laittanut neidin vaatteet valmiiksi. Ylläolevissa kuvissa on hyvin perinteinen päivän asu: kiva mukava paita ja pehmoiset lämpimät verkkarit. Tuo prinsessapaita on muuten ihana ja se oli pakko saada heti kuin sen bongasin Zarasta. Tytär valitsi eri prinsesssapaitojen joukosta nimenomaan tämän Lumikki-paidan. Muutenkin pikkuneiti on kiinnostunut jo prinsessoista, hän lukee prinsessasatuja tai leikkii mm. prinsessamangneeteilla.

Mukavaa päivää ja viikonloppua sinulle.

Kommentit (4)

Annie
1/4 | 

Kiva lukea näitä juttuja. Meillä on kuukauden nuorempi tyttö, joka juuri aloittaa myös päivähoidon. Eletään siis täysin samaa elämän vaihetta.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Tsemppiä teille päiväkodin aloitukseen. <3 Hyvin se menee, vaikka ensimmäiset viikot voivat olla rankkoja. Itse meinasin peruuttaa koko jutun, mutta nyt kaikki sujuu jo mallikkaasti.

Hoitaja-Minni
2/4 | 

Hei, mukava lukea, että ajattelet lapsen hyvää oloa päiväkodissa vaatetuksenkin kautta. Lapsi liikkuu pitkin päivää; leikkii, jumppaa, kiipeää itse syömään jne. ja lisäksi harjoittelee heti vaatteiden riisumista ja pian jo pukemista. On ikävä katsoa, kun farkkulegginsit estävät luonollisesti kyykkimisen tai polvilla istumisen, tai venymätön nappirivistöllisen paidan riisuminen on vaikeaa lähes eskari-ikäisellä. 

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Joo, Hissu touhottaa sen verran paljon hoidossa, joten mukavaa että vaatteet eivät estä liikkumista. Kaupunkivaatteet ovat meillä sitten erilaisia päiviä varten.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla