Lastenhuoneeseen on tullut keittiönurkkaus! Eikö olekin suloinen?

Itse keittiö on ystävättäreni lapsilta saatu Ikean Duktig leikkikeittiö, jonka he isoina koululaisina luovuttivat Hoon leikkeihin karkkipalkkiota vastaan. Mies maalasi keittiön valkoiseksi ja muutti uuninluukun avautumaan alaspäin. Vielä olisi tehtävälistalla löytää jostain kivat nappulat uuniin. Keittiöhyllynä toimii pieni String. En ole itseasiassa koskaan ollut kovin rakastunut String-hyllyihin, mutta kun etsin sopivaa hyllykköä pieneen lastenhuoneeseen oli String täydellinen ratkaisu, kerrankin tällainen pitkäaikainen kalustehankinta lastenhuoneeseen.

Itse olen ehkä eniten innostunut tyttären uusista kodinkoneista. Kahvinkeitin on Etolasta ja mielettömän kaunis yleiskone on Helsingin Yrjönkadulla sijaitsevasta Tingeling lelukaupasta. Puisia ja pehmoisia herkkuja tytär on saanut lahjaksi ja puiset jäätelöt käytiin yhdessä hankkimassa Tigerista. Keittiönkaapissa puolestaan säilytetään ruokia; hedelmiä, vihanneksia, leipiä, pastaa, riisiä, juustoja sekä maitotuotteita jne. Nämä pienet puiset ruoat hankin myös Tingelingistä, ruoat ovatkin vilahdelleet Instagramissa. Keittiötä valaisee pop up kemuista hankittu jätskilamppu.

Enää pitäisi löytää joku kiva pieni pöytä tuoleilla, niin kotileikit pääsevät täydellisesti käyntiin meidän lastenhuoneessa.

Kommentit (5)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

En mäkään kestä. :) Mä metsästän tällä hetkellä kivoja astioita leikkikeittiöön.

Siitä vaan pikku hiljaa tekemään hankintoja teidänkin tulevaan keittiöön.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla