KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Tämä syksy on mennyt totutellessa uuteen arkeen, jossa olemme yrittäneet yhdistää yhdessäolon, työt, päiväkodin, rakkauden, leikit, kotityöt ja harrastukset. Päiväkodin alettua kauhistelin aluksi, miten vähän hoitopäivien iltoihin jää yhteistä aikaa. Tietoisesti päätin, että en ota tähän syksyyn mitään ylimääräistä projektia. Nyt kun arki on ruvennut sujumaan ja uudet rythmit löytyneet, päätin uskaltautua etsimään minulle ja tyttärelle yhteisen harrastuksen kevääksi. Olen nimittäin kaivannut sitä aktiivista elämää mitä tyttären kanssa vietimme äitiyslomalla, silloin kun saimme olla jatkuvasti yhdessä ja tehdä kivoja asioita.

Kun rupesin pohtimaan, että mikäs olisi minulle ja tytölle sopiva yhteinen juttu, käännyin heti Kirppanoiden puoleen, sillä halusin, että teemme jotain liikunnallista. Kirppanat ovat järjestäneet jo yli 10-vuoden ajan pääkaupunkiseudulla liikuntaryhmiä raskaana oleville, synnyttäneille sekä alle 6-vuotialle lapsille. Itse olen itseasiassa ollut Kirppanoiden ryhmissä  kaikissa näissä elämänvaiheissa - raskaana ollessani kävin mama pilateksessa, synnytyksen jälkeen Babypilateksessa ja nyt olisi vuorossa taaperotanssi.

Ilmoittautuminen kevään kursseille alkoi tällä viikolla, joten nyt kannattaa olla nopea, sillä ryhmät ovat suosittuja ne täyttyvät nopeasti. Itse voin näin kahden kurssin jälkeen uskaltaa suositella Kirppanoita. Nyt olen hiukkasen jo täpinöissäni, kun pääsen harrastamaan yhdessä tyttöni kanssa. Ensi vuonna sitten selviää miten me hallitsemme kehojamme ja opimmeko tanssin peruselementtejä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla