Voi ettäs miten kivaan paikkaan teimme perheretken - Koiramäen Pajutalli! Moni tuttavapiiristäni on Koiramäen Pajutallissa käynyt, mutta itse olen jotenkin ajatellut, että ei paikka ei ole käymisen arvoinen. Yksi lauantai aamupäivä päätimme kuitenkin lähteä ajamaan Tuusulaan ja onneksi lähdimme, sillä Koiramäen Pajutalli on ihastuttava paikka!

Pihaan tultaessa meitä odotti sympaattinen ja tunnelmallinen miljöö. Koiramäen Pajutallista löytyy kaunis puutarha, sisustusmyymälä, leikkipaikka, kahvila, peikkometsä, possuja ja kaneja. Pajutallin pihapiirissä on kauniita aittoja, talleja ja kartano. Miljöö on täynnä pieniä kauniita yksityiskohtia, jopa pupujen ja possujen majapaikat ovat täydellisen suloisia. Kahvila oli todella tunnelmallinen ja nautimme koko perhe siellä kahvit, pillimehut ja tuoreet suolapalat.

Olin etukäteen kuvitellut, että Pajutallilla on vain myymälä ja kahvila, mutta siellähän oli monta kivaa juttua lapsillekin. Me kävimme leikkimässä kahvilatoimintaa pienessä aitassa, jossa oli suloisia pöytäryhmiä, kassa ja kakkuja myytäväksi. Peikkometsä oli sen sijaan mystinen ja satumainen paikka täynnä kivoja pajusta tehtyjä olioita ja heidän elinympäristöjään. Täällä itseänikin rupesi oikein lapsettamaan ja kiipesin jopa norsun selkään. Suosikkeja olivat kuitenkin possut Arvi ja Otto, sympaattiset tyypit jotka nauttivat elämästään maalaismiljöössä.

Vinkiksi, että huomenna torstaina 24.9.2015 Pajutalleilla alkaa viikonlopun yli kestävät kurpitsakarnevaalit. Tiedossa on narunvetoa, hattaroita, alpakoita ja minilampaita, vohveleita, kurpitsoita, syyskukkia, karuselli ja iloista karnevaalitunnelmaa. Mene ihmeessä!

Koiramäen Pajutalli

Forsteninkuja 10 as 1
04360 Tuusula

TI - PE 11 - 19

LA - SU 10 - 18

MA Suljettu

Kommentit (2)

1/2 | 

Kiitos vinkistä! Täytyy käydä viikonloppuna. Samoja oletuksia itselläkin ollut, eli että paikka on "vain" myymälä eikä ole tullut mentyä aiemmin.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014
2/2 | 

Ole hyvä. Monta vuotta olen miettinyt, että pitäisi joskus Pajutalleilla käydä kahvilla ja onneksi vihdoin sinne menimme, sillä siellä on tosiaan paljon kivoja juttuja lapsille ja aikuisille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla