10 vuotta sitten näin energisen ja suloisen pojan telkkarissa.

Kyseessä oli Suomen ensimmäinen Idols-kisa ja tämä mieleeni jäänyt esiintyjä oli tottakai Antti Tuisku Se oli menoa heti. Siitä asti olen käynyt Antin keikoilla ympäri Suomea; Helsinki, Mikkeli, Kuopio, Vantaa, risteilyt. Jonotin nimmareita eri paikoissa ja pääsyä keikoille ensimmäisten joukoissa. Kävin fanitapaamisissa ja ostin itselleni Antti Tuiskun tyynynliinan ja lippalakin. Alkuaikoina pidin Antista isoja leikekirjoja, ne on säilötty nyt rakkaudella. 

Alkuhuuman jatkuva fanitus on hieman laantunut, mutta Antti on pysynyt ykkösartistina siitä lähtien ja käyn edelleen hänen keikoillaan aina kun mahdollista.

Häissämme numeroimme yhden pöydänkin numerolla 13, joka kuvasti yhteisiä Antti Tuisku keikkojamme. Häätanssikin tanssiittin Hyökyaallon tahdissa. Aina välillä nauran, että Antti Tuisku on ollut osa elämääni pidempään kuin oma mieheni ja ainakin alussa huuma molemmissa "suhteissa" on ollut yhtä ihana.

Huomenna luvassa Antin keikka Tavastialla. En uskalla luvata, että käyttäydyn hyvin. Taidan ehkä vähän innostua.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla