Vasta eilen sain avattua grillikauden

Vasta eilen sain avattua grillikauden. Valmistimme ja nautimme äitini kanssa nyyttejä. Nyytit on ehdottomasti suosikki grilliruokaani.

Folionyyttien sisään voi laittaa mieltymystensä mukaan kasviksia. Eilen pilkoimme nyytteihin kesäkurpitsaa, paprikaa, kevätsipulia ja herkkusieniä. Lohifileestä paloittelimme sopivia paloja. Yleensä ostan nyyttejä varten valmiiksi marinoituja lohisuokaleita. Makua antamaan hankin yleensä tuorejuustoa, mutta eilen kokeilimme Koskenlaskijaa. Koskenlaskijan uutuusmaku sipuli-ruohosipuli toimi nyyteissä mainiosti.

Ja ruokajuomaksi kylmää rasvatonta maitoa, aiettä nam.

Helppoa, herkullista ja kesäistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013