tuotekuvat: KappAhl

 

tuotekuvat: Zara

Kerroinkin jokin aika sitten tämän syksyn Benettonin vauvanvaatesuosikeistani ja tilaus Italiasta onkin jo matkalla. Benettonin lisäksi lähiaikoina on tullut kierrettyä muitakin kauppoja ja tutustuttua tämän syksyn vauvanvaatteisiin ja joitain kivoja hankintojakin on tullut tehtyä. 

Raskausaikana kuvittelin pukevani tyttäreni mustavalkoisesti, mutta toisin on käynyt. Vaaleanpunainen viehättää vaan silmääni niin kovasti, että kaupoissakin taidan bongata vaan vaaleanpunaiset vauvanvaatteet. Mutta kun näitä kollaaseja katselee, niin onhan näissä nähtävillä muitakin värejä kuin vaaleanpunaista. :) Tällä hetkellä tykkään tyttömäisestä tyylistä, sydämet ja rusetit on se juttu. Muutenkin toivon aina, että vauvanvaatteet on jokin hauska juttu. On se sitten kuosi, kangas, leikkaus tai jokin pieni yksityiskohta.

KappAhlista hankin jo tytölle bodyn kauniilla pitsisydämellä, treggingsit sekä kukkakengät.

Zaran lastenvaatteet on tyylikkäitä ja niissä on aina se jokin toivomani juttu. Tai mitä olet mieltä tuosta Zaran kukkatoppaliivistä tai peurapaidasta?

Hennesin asusteet ihastuttivat erityisesti minua, söpöjä kenkiä ja tuollaisen baskerihatun hankin tytölle harmaana. Treggingsit on todettu meidän käytössä mainioksi, joten ehkä niitä pitäisi hankkia tulevissa koissa.

Löytyikö kollaaseista joitain sinun suosikkeja?

tuotekuvat: H&M

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla