1. Aamiaiseksi kookoksen makuista kreikkalaista jugurttia ja Sysmän luomumysliä. Herkkua!

2. Pikkuneidin jalat. Pehmoiset jalat, jotka menevät edelleen aina suloisesti ristiin kun hän istuu.

3. Tyttären mielestä tällä hetkellä parasta on ehdottomasti mopoilu. Hän ajelee mopollaan sekä ulkona että sisällä. Jossain vaiheessa hän on oppinut ohjaamaan mopoa ja jopa peruuttamaan, kun aikaisemmin hän vaan potkutteli suoraan ja kun seinä tuli vastaan piti hänet mennnä pelastamaan. Muutenkin mopot, skootterit ja moottoripyörät on neidin mielestä mielenkiintoisia ja kaupungilla asioidessaan niitä onkin kiva bongailla.

4. "Otatko rennosti Hissu?". Ja sitten hän nojaa rennosti taaksepäin ja ottaa rennosti. Mun hassu. <3

5. Näiden kahden ensimmäinen yhteinen varovainen mönkijäajelu. Pikkuneitiä pikkuisen jännitti, mutta lopulta kiinnostus voitti ja hän reippaasti ajeli isänsä kanssa mönkijällä mökinpihassa.

6. Leikit tyttären kanssa kahdestaan hiekkalaatikolla.

7. Meidän perhe. Viikonlopuista on tullut nyt arvokasta aikaa sen jälkeen, kun aloitin viime viikolla työt. Nyt menee taas monta päivää ennen kuin ollaan koko perhe taas koossa.

8. Viikonloppuisen pystyy tekemään sitä mitä aina mammalomalla tein, eli päiväkahvit päikkäreiden aikaan. Tänään join kahvit ulkona auringossa ja samalla fiilistelin tulevaa lomamatkaamme.

9. Luonnonkukat. Edullinen, luonnon oma, kukkakauppa on tällä hetkellä jatkuvasti avoinna.

10. Selkeä karhunpää. Mieheni veisteli sitten moottorisahalla kantoon karhun. Mistä hän keksii näitä ideoita ja projekteja.

+1. Kesän ensimmäiset omaan maan perunat maistuvat aina parhaimmilta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla