Jipii! Olen kuulkaas jo kuukausia ihaillut Instagramissa eri ruotsalaisssa lastenhuoneissa näkyviä suloisia seinäkoukkuja ja yrittänyt metsästää niitä internetin suuresta maailmasta myös omaan lastenhuoneeseen. Olinkin hiukan täpinöissäni kun HDW:n Little Marketissä huomasin, että Maxplay oli ottanut valikoimiinsa näitä ihastuttavia seinäkoukkuja.

Kyseessä on Pixistuffin käsinvalmistamista puisista koukuista. Maxplayn maahantuomaan valikoimaan kuuluu hauskat jäätelö, pupu, vesimeloni ja Batman seinäkoukut. Itse päädyin luonnollisesti vaaleanpunaiseen jätskiin ja pupuun. Uudet koukut löysivätkin helposti paikkansa pikkuneidin huoneenseinältä. Niin söpöt! Täydellisiä pieniä yksityiskohtia tyttären huoneessa. Nyt on kivat paikat ripustaa pikkuneidin reput ja nätit mekot.

Nyt www.maxplay.fi:ssä on voimassa -15% tutustumistarjous koko valikoimasta. Saat tarjouksen verkkokaupassa koodilla DESIGN. Koodi on voimassa 31.10.2015 asti.

tuotteista saatu alennusta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla