Lensimme viime viikolla mieheni kanssa Zurihiin, josta otimme junan Strasbourgiin.

Junamatka kesti 2,5h. Strasbourgiin pääsee käsittääkseni myös linja-autolla Frankfurtista tai vaihtamalla lentoa mm. Amsterdamissa. Yövyimme kaupungissa 2 yötä, joka oli mielestämme ihan sopiva aika.

Näkemämme Strasbourg oli rauhallinen vanhanaikainen kaupunki. Kaupungin läpi virtaavat joet luovat kaupunkiin ihanaa tunnelmaa. Keskiaikaisia taloja, paanukattoja, englantia puhumattomia ihmisiä, tyylikkäitä rakennuksia,  Euroopan neuvosto, kalliita kauppoja, kapeita katuja, pieniä myymälöitä, haikaroita, puistoja.

Strasbourgissa löytyy satoja hyviä ravintoloita. Me tykkäsimme erityisesti L'Eveil des Sens:in kotoisasta tunnelmasta, herkullisesta ruasta, hyvistä viineistä ja ihanista kukista joilla omistaja oli koristellut pöydät ja katuterassin. Rento hauska tunnelma oli sen sijaan L'Épiceriessa.

Lasi ranskalaista viiniä maksaa ravintoloissa kalleimmillaan 4euroa, yleensä lasille tuli hintaa 2 euroa, kyllä kelpasi.

  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla