Stokke lanseerasi tänään uuden Stokke Home-malliston! Malliston ideana on, että se muuttuu lapsen kasvun myötä ja näin ollen kalusteet sopivat vastasyntyneestä leikki-ikäiseen asti.  Mallistoon kuuluu sänky, lipasto, kehto sekä hoitotaso. Kalusteilla on monia eri käyttötarkoituksia ja kalusteista pystyy kokoamaan yhdistelmiä sekä suureen että pieneen huonetilaan.

Kalusteita saa kahdessa eri sävyssä - valkoisena ja harmaana. Mallisto on tuttua Stokken laadukasta tasoa. Home-mallisto tulee myyntiin valituilla jälleenmyyjillä toukokuussa.

Pieni kehto on suloinen vastasyntyneen vuode, jonka suosituspainoraja on 9kg. Kehto keinuu pystysuunnassa, toisin kuin monet muut kehdot. Lanseeraustilaisuudessa muutama suloinen pikkuinen testasi kehtoa ja molemmat vauvelit rauhoittuivat kehdon keinuntaan. Kehdon sivut on tehty niin, että niistä näkee läpi ja näin ollen vanhemmat voivat helposti seurata miten vauva vuoteessa voi. Kehto on pieni ja näin helposti liikuteltavissa asunnossa. Pelkän kehdon kopan saa laitettua myös pinnasänkyyn, kuten alla olevassa kuvassa.

Sänky muuttuu lapsen kasvun myötä. Pinnasängyssä on perinteiset pinnat molemmin puolin ja päädyt ovat umpinaiset. Sängynpohjan korkeutta saa laskettua sitä mukaan kun lapsi rupeaa nousemaan sängyssä. Vuodekatos tekee pinnasängystä ihanan majan pikkuiselle.

Hoitotason voi laittaa joko pinnasängyn tai lipaston päälle. Hoitotaso lukittuu tiiviisti kiinni, eikä pääse liikkumaan lapsen liikkuessa tasolla. Molemmissa vaihtoehdoissa hoitotasoon saa kiinni lokerikon, jossa voi pitää tarvittavia hoitotuotteita.

Lipasto on kaunis sellaisenaankin. Laatikot ovat tilavia ja sulkeutuvat pehmeästi.

Sängystä saa poistettua kokonaan toisen laidan ja pohjan laskettua aivan alas, jolloin se soveltuu taaperolle sängyksi. Sänkyyn saa laitettua pienen laidan estämään lapsen mahdollista putoamista. Toinen katos vaihtoehto on hauska raidallinen maja, jossa on kivat ikkuvat päädyissä - mikä oivallinen ratkaisu majaleikeille!

Loppuun vielä yksi mahtava idea - kun hoitotason ja kehdon jalat yhdistävät saadaan siitä kiva kirjoituspöytä lastenhuoneeseen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla