Ihanaa kun löydän jatkuvasti Helsingistä kaikenlaisia helmiä.

Tällä viikolla päädyimme Stansvikin kartanoalueelle ja siellä ravintola Stansvikiin. Iltaisin Stansvikissa on tarjolla salaatteja, burgereita ja muuta rentoa ruokaa. Ravintolalla on ihana iso merenrantaterassi, jossa oli kiva rauhassa nauttia illallista ja merellisistä maisemista. Seuraavalla kerralla taidan maistaa jonkun herkullisen leivoksen.

Päivittäin Stansvikissa on tarjolla lounas ja sunnuntaisin brunssi, joka erityisesti kuulosti tarjoilujen osalta herkulliselta.

Mietin päivällistä nauttiessani, että mitkä juhlat järjestäisin Stansvikissä, sillä ne häätkin tanssittiin jo viime vuonna. Kesällä Stansvikissa on paljon yksityistilaisuuksia, jolloin käytössä on muille asiakkaille ainoastaan pikkuterassi. Ajankohtaisia asioita menuista ja tapahtumista löytyy ravintolan facebook sivuilta.

Ravintolan jälkeen oli kiva samoilla kartanoalueella.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla