Mä en oo ikinä ollut sohvatyynyjen ystävä. Syy tähän on ollut lähinnä se, että mua on ahdistanut jos tyynyt ovat jotenkin vinossa, rytyssä tai kasassa, mulla on sellainen pakkomielle asetella sohvatyynyjä siististi sohvalle. :) Toivottavasti joku muukin kokee tälläistä pakottavaa tarvetta pitää sisustustyynyt ojennuksesta (??).

Tästä hullusta tavasta huolimatta päätin rohkaistua ja hankin kotiimme kaksi uutta sisustustyynyä. Päädyin ensimmäistä kertaa shoppailemaan RoyalDesign verkkokauppaan, innostuin heidän tyynyvalikoimastaan ja nappasin ostoskoriin muutaman tyynyn. Harmaa Bloomingvillen Quilted-tyyny on mielestäni todella kaunis, tykkään tyynyn sävystä ja sen graafinen kuvionti on täydellinen. Kaverikseen tämä kaunotar sai Hemin Kenno-tyynyn. Tykkään Kennon kuvioinnista, mutta luonnonvalkoinen taustaväri vähän pistää silmääni, luultavasti totun kuitenkin tähän ajatukseen, että tyyny ei ole puhtaan valkoinen.

Ehkäpä mä opin vielä sisustamaan sisustustyynyillä ja jopa tykkäämään näistä. Tuovathan tyynyt kivaa kodikkuutta sohvalle.

Oletko sinä hulluna sisustustyynyihin vai ovatko ne mielestäsi turha riesa?

Kommentit (4)

pv
1/4 | 

Tykkään sisustus tyynyistä ja vaihdella niitä verhojen kanssa vuodenaikojen mukaan. Nyt on ihan keväiset ja raikkaat värit. Minulla on sama ahdistuksen aihe. Lapset tykkäävät leikkiä ja muokkailla tyynyjä ja aina kun istut sohvalle tyynyt ovat edessä :D

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Hahaa, hyvää että muitakin ahdistaa, jos sisustustyynyt eivät ole ojennuksessa.

Itseäni ärsyttää, kun mies lepää sohvalla ja jättää sen jälkeen tyynyt epäsiististi myttyyn. Onneksi hän on nyt oppinut ojentamaan ne noustessaan pois. <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla