Sen jälkeen kun möimme nykyisen asuntomme tammikuussa olen sisustushaaveillut. Uusi koti on nyt mitä todennäköisemmin löytynyt, mutta vielä ei ole nimiä papereissa. Mutta jos ja kun kodimme saamme on edessä totaalinen remontti ja 34neliötä enemmän sisustettavaa. Kokosin tähän kollaasiin tämän hetkisiä haaveitani ja lemppareitani.

Valaisimet ovat minun heikkous ja jos yhden asian haluan ehdottomasti uuteen kotiimme, niin se on Flosin 265-seinävalaisin. Kyseinen valaisin oli rakkautta ensisilmäyksellä kun näin sen ja nythän kyseisestä valaisimesta on tullut varsinainen "blogivalaisin", mutta onhan valaisin upean näköinen ja tykkään ajatuksesta, että valaistuksen paikkaa pystyy siirtämään. Ruokapöydän päälle haluaisin Artekin valaisimia, haaveissa mm. Aalto A110-riippuvalaisin. Nykyisen kotimme seinillä on paljon mustavalkoisia valokuvia, mutta uuden kodin seiniä rupean täyttämään myös joillakin kivoilla julisteilla, tämä Helsinki-juliste löytyykin jo nyt minulta ja tykkään siitä kovasti ja se löytää varmasti paikkansa myös uudesta asunnosta. Olohuoneeseen haluaisin jonkun lokoilutuolin ja kun olen päässyt jossain istumaan Eamesin RAR-keinutuoliin olen tykännyt tuolin istumatuntumasta ja ulkonäöstä, ehkäpä kotiutan siis tämän klassikon. Olen päättänyt luopua muuton yhteydessä meidän vanhasta Ikea sohvasta, jonka hankimme kymmenen vuotta sitten ensimmäiseen yhteiseen kotiimme. Nyt haluan harmaan sohvan, joka on kulmikkaampi muodoiltaan kuin nykyinen sohvamme, Ikean Norsborg sohva miellyttää silmääni. Uusi kotimme on nykyistä kymmeniä neliöitä suurempi, joten uusia mattoja tarvitsemme. Woodnotestin matot ovat kauniita ja varmasti laadukkaita. Eamesin DSR tuoleja meillä on jo neljä kappaletta ja ne tulevat uudessakin kodissa ruokapöydäntuoleiksi. Minulla on joitakin maljakoita, mutta olen kaipaillut maljakkoa, johon mieluusti hankkisin jatkossa perjantaipuskia, näen tämän Marimekon Urnan kaunistamassa tuoreine kukkineen kotiamme. Nykyinen ruokapöytämme on väliaikainen ratkaisu pöytälevystä ja pukkijaloista kyhättynä, ja pitkä aikainen haaveeni on ollut klassikkojen klassikko Artekin pöytä.

Katsotaan miten pahasti blogi muuttuu vauvablogista remontti/sisustusblogiksi.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla