Kaupallinen yhteistyö Babyshop kanssa

Oon pitkälti hankkinut viime kuukausien aikana lastenvaatteet verkkokaupoista. Ei tarvitse varmaan hirveesti perustella kuinka paljon nopeampaa, vaivattomampaa ja hauskempaa on selata verkkokauppaa kuin juosta eri myymälöissä. Molemmat tyttäreni ovat juuri uusien isompien vaatekokojen tarpeessa, joten nyt onkin ollut täydellinen hetki hankkia uusia lastenvaatteita kun verkkokaupatkin rupeavat täyttymään uuden kauden vaatteista.

Babyshop on jo monen vuoden ajan ollut yksi mun suosikki verkkokaupoista ja tähän on pitkälti kaksi syytä. Ensinnäkin Babyshopin lastenvaatevalikoima on huikea, myynnissä olevia merkkejä on lähes parisataa, ja merkit ovat huippumerkkejä. Toinen vahvuus Babyshopilla on heidän nopeat toimitukset, tilatut tuotteet ovat nimittäin olleet jo parissa päivässä lähikioskilla.

Nyt kun olen onnellisesti kahden tytön äiti olen huomannut pukevani tyttöjäni joinain päivinä samanlaisiin tai samantyylisiin vaatteisiin, saatan pukea heidän saman brändin, saman värisiin tai saman kuosisiin vaatteisiin. Ralph Laurenin lastenvaatteet ovat olleet jo esikoisen syntymästä lähtien sellaisia joista olen pitänyt. Ralph Laurenin vaatteet ovat ajattomia, nättejä, klassisia, mukavia ja laadukkaita. Babyshopissa on myynnissä paljon tämän maailmankuulun merkin lastenvaatteita. Tytöt samistelivatkin yksi päivä kun puin heidät klassisiin Ralph Laurenin vaatteisiin ja yhdistävänä tekijänä päivän asuissa oli myös kesäinen raita.

Isosiskon päivän asu oli hieman merihenkinen raidallisten legginsien ansiosta. Alupaitana toimi perinteinen lyhythihainen, joka on kivaa joustavaa materiaali ja kevyedensä ansiosta kaksivuotias on käyttänyt t-paitaa mm. myös tennistreeneissään. Ralph Laurenin lasten neuletakit olivat ehkä se ensimmäinen syy miksi aikoinaan ihastuin kyseisen brändin vaatteisiin. Isosiskon valkoinen neuletakki on kaunista palmikkoneulosta ja kivaa tyttömäisyyttä puseroon tuo levenevä alaosa.

Vauvanvaatteiden kohdalla mulla tulee sellainen "en kestä"-fiilis ja sekoan aina kun päädyn ihastelemaan Ralph Lauren vauvanvaatteita. Olen kuopuksella käyttänyt paljon potkupuja, tykkään kokoasun helppoudesta, kun yhdellä vaatteella saa puettua koko vauvan. Nyt Hertalle valikoitui päälle vaaleanpunainen raidallinen haalari. Tykkään asun röyhelökauluksesta, pienistä ruseteista hihansuissa ja nappien ja nepparien yhdistelystä. Eniten olen kuitenkin ehkä rakastunut vauvan puseroon, jossa on suloiset kuosit, niin nätin vaaleanpunainen ja ihanan pehmeä. Tätä puseroa vauva tulee varmasti käyttää paljon tänä keväänä.

Pikkusisko hymyilee aina kun isosisko vaan malttaa huomioida häntä. Isosisko puolestaan vie leluja siskolleen, hassuttelee hänen edessään ja sanoo "ei oo mitään hätää" kun vauva itkee. Mun tytöt. <3

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla