Palkkasin itselleni Personal Trainerin. Päätin, että tälle minun tämän hetkiselle ololle ja painolle on tehtävä jotain. Laihdutin ennen häitäni 20kg ja olinkin hääpäiväni todella tyytyväinen itseeni. Painoin tuolloin 63kg (olen 166cm pitkä), en ollut liian laiha, vaan juuri sellainen sopivan sporttinen, mutta ennen kaikkea yleinen olotilani oli tuohon aikaan energinen ja hyvinvoiva. Raskauden myötä painoa tuli luonnollisesti lisää, mutta raskauskilot eivät olekaan lähteneet niin helposti pois kuin mitä ajattelin, vaikka olen nyt muutaman kerran yrittänyt laihduttamista erilaisin keinoin. Painoa enemmän minua kuitenkin ahdistaa vetämätön, yleinen löllerö olotilani ja liikunnan vähyys. Haluan hyvänolon takaisin ja sen vuoksi palkkasin itselleni Personal Trainer Elina Silverangin ohjaamaan minut oikeaan suuntaan ja kohti tavotteitani.

Elina Silverang on espoolainen Personal Trainer, jolle liikunta on aina ollut elämäntapa ja henkireikä. Elina uskoo intohimoisesti liikunnan ja hyvien elämäntapojen hyötyihin, haluaa jakaa ilosanomaa ja auttaa muita löytämään oman mieluisan jutun, tämän vuoksi hän on valinnut PT-uran. Personal Trainerina Elina on helposti lähestyttävä, kannustava ja positiivinen. Hänen tarjoamansa valmennus perustuu liikunnan, ravinnon ja levon tasapainoon. Elinan SilverFit Personal Training auttaa, jos haluat esimerkiksi positiivisia treenikokemuksia, muuttaa elämäntapojasi, tukea ja tavoitteellisuutta harjoitteluun, ravintoneuvontaa tai vinkkejä painonhallintaan, monipuolistaa ja tehostaa treeniä sekä apua liikunnan ja muun elämän yhteensovittamiseen. SilverFitillä on eri pituisia ja kokoisia PT-valmennuspaketteja, jotka kaikki sisältävät perusteellisen alkukartoituksen, lihaskuntotestit, valmennustapaamiset, harjoitusohjelmat, ravintoneuvonnan, valokuvat ennen ja jälkeen, puhelin-­ja sähköpostituen sekä Personal Trainerin seurannan ja tsemppauksen. Perinteisen PT-valmennuksen lisäksi SilverFit tarjoaa ryhmä- ja yritysvalmennusta sekä etävalmennusta. Elina antaa tyytyväisyystakuun, edellytyksenä valmennettavan 100% sitoutuminen yhdessä sovittuihin tavoitteisiin.

Viime viikolla minulla oli Elinan kanssa alkukartoitustapaaminen. Kävimme läpi minun tämän hetkistä lihaskuntoa, yleistä olotilaa ja eri ympärysmitat. Lisäksi Elina teki minulle kehonkoostumusmittauksen. Ja ai kauheeta, painan 75kg ja rasvaprosenttini on 40. Apua! Postauksen kuvat ovat kyseistä aamuisesta tapaamisetamme. Tavoitteeksi asetettiin -13kg, ryhdin parantaminen ja lihaskunnon parantaminen. Sain Elinalta treeniohjelman ja tänään minulla on vuorossa sauvakävelyä. Tulen tapaamaan Personal Trainerin kerran kuussa seuraavan puolen vuoden aikana. Nyt yritän vaan pitää mielessä tavoitetilaani. Vielä on jotenkin vaikea uskoa, että juhannuksena saatan olla ihannemitoissani. Ja pakkohan minun on olla, nytten kun olen näin julkisesti kertonut lähtötilastani.

Minulla on nyt ilo arpoa lukijoideni kesken 2 kpl SilverFitin Quick&Go -lahjakorttia. Lahjakortti sisältää PT-tapaamisen asiakkaan toiveiden mukaisesti; kyseessä voi olla yksittäinen kuntokartoitus, liikuntaneuvonta, ravintoneuvonta tai treenikerta, kesto 30 min. Yhdessä tapaamisessa voi nopeasti ja kätevästi selvittää joko asiakkaan terveydentila ja suorituskyky, tarkistaa liikuntatottumukset ja ravitsemus kuntoon tai treenata harjoitusohjelma läpi. Lahjakortti ei sisällä pääsymaksua liikuntakeskukseen. Tapaaminen järjestetään pääkaupunkiseudulla. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen kertomalla, mikä sinun tavoitteesi olisi, jossa PT voisi sinua auttaa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 17.1.2015.

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 | 

Kiitos Heidi! Tavoitteena hyvä ja energinen olo sekä kiinteytyminen ja kertyneistä raskauskiloista eroon pääseminen!

Dubba
2/22 | 

Hephephep! Pt voisi auttaa minua saamaan takaisin sen vartalon joka oli ennen raskautta ja hänen avullaan löytäisin varmasti oikeanlaisen tavan toimia ja syödä sillä haasteen luo se että imetän vielä. Ylimääräinen tsemppikään ei koskaan ole pahitteeksi 😉

Aino
3/22 | 

Oma tavoite olisi saada taas ryhti kuntoon ja ylimääräiset ryönät pois ruokavaliosta ja sitämyöden myös vyötäröltä 😊

Sininen
5/22 | 

Liikunnan mahduttaminen arkeen ja omien nykymittojen selvittäminen muuten kuin peliin katsomalla.

HannaR
8/22 | 

Oma tavoite olisi saada tämä hirveä vetämätön olo pois ja ryhti taas hyväksi.

StyleC
9/22 | 

Mä tarvisin hyvän yläkropan treeniohjelman. Mulla yläkroppa on kahdella tapaa murheenkryyni: sekä toiminnallisesti (erittäin erittäin jumiherkät hartiat, kallonpohjan lihakset ym. joista seurauksena migreeniä) että ulkonäöllisesti (olen kokoa pienempi yläosastani ja haluaisin kasvattaa yläkroppaa, jotta se tasapainottaisi paremmin lantionseutua). Myöskin tsemppaaja säännöllisempään lihaskuntotreeniin olisi tarpeellinen :)

Annina
10/22 | 

Aiettä, mulle tekisi hyvää PT, joka katsoisi perääni. Reenaan vähän kaikenlaista, mutta tehot on välillä hukassa.

Vierailija
11/22 | 

Ryhdin parantaminen kuulostaisi niin hyvältä! Sekä 10 kg pois ja vinkkejä herkuttelun lopettamiseen://

Riida
12/22 | 

Minä haluaisin pudottaa 5kg, kiinteytyä ja päästä parempaan kuntoon noin muutenkin, että jaksaisin hoitaa omaa pientä nyyttiäni :)

Sardu
13/22 | 

Haluaisin päästä vihdoin eroon raskauskiloista ja saada takaisin edes osin sen vartalon, joka minulla ennen raskautta oli. Olisi ihana voida katsoa peiliin ja todeta Wau, näytän hyvältä.

minunvuoteni2016
14/22 | 

Tavoitteeni on saada -20Kg pois jotka ovat tulleet sairauteni takia ja sen jälkeen toivon, että saisimme mieheni kanssa kauan toivomamme lapsen. :)

Mia
15/22 | 

Haluaisin päästä eroon raskauskiloista lopullisesti! Myös ryhti pitäisi saada kuntoon, koska olkapäät ovat kääntyneet eteenpäin. Työsarkaa riittää :)

Paula51
16/22 | 

Tavoite olisi laihtua 10 kg ja oppia terveellisiä elämäntapoja. Myöskin niin sisäistä kuin ulkoista ryhtiä pitäisi kohentaa.

Nima
17/22 | 

Minun ei tarvitse pudottaa painoa, mutta haluaisin päästä parempaan kuntoon viimein 2 vuotta synnytyksen jälkeen ja eroon selkäkivuista.

Hattori
19/22 | 

Haluaisin saada lisää energiaa ja iloa arkeen ja säteillä maaaliskuisissa 40v synttäreissäni!

Vierailija
20/22 | 

Haluaisin kunnon treeniohjelman,ruokavalion ja vinkkejä miten nämä saisi sopimaan kiireiseen arkeen ja vuorotyöhön.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla