Voi että mihin herkkupuotiin eräänä päivänä astuinkaan sisälle, Signora Delizia Helsingin Katajanokalla, siinä Katajanokan puiston laidalla. Kyseessä on italialaisten laatuelintarvikkeiden maahantuontiyritys, joka pitää herkkupuotia ja kahvilaa. Sisälle astuessani minut vastaanotti kodikas ja ystävällinen tunnelma. Paikassa pystyi oikein astimaan talon vanhan historian. Tällä puodilla on erityinen tyyli ja persoona!

Puodissa on myynnissä italialaisia tuotteita - oliiviöljyä, pastaa, suklaata, keksejä, antipastoja ja espressokeittimiä. Viikonloppuisin puodista voi ostaa mukaansa myös tuoretta foccacciaa ja oliivileipää. Ja entäs se kahvilatoiminta! Paikka mainostaa, että heiltä saa kaupungin parasta espressoa, cappuccinoa ja lattea. Luulenpa, että väittämä pitää paikkansa, sen verran pehmeetä ja maukasta oma latteni oli. Kahvilassa on tarjolla myös erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Puodin takaosassa on erittäin kodikas ja hiukan mystinen tila kahvila-asiakkaille, jossa voi nauttia kahvikupillisensa kiireettömästi.

Vinkiksi, että aivan kahvilan viereisessä toimitilassa on erilaisia pop-up tapahtumia. Tällä hetkellä tiloissa toimii Tikaun Katajanokka Pop-up joulupuoti.

Signora Delizia  l  Satamakatu 5  l  00160 HELSINKI  l  ma-pe 8-18  l  la 10-18 l  su 11-18

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla