Olin viime viikonloppuna Gloria Fashion Show'ssa fiilistelemässä kauniita juttuja ja erityisesti Sensaita. Sensai oli yksi Show'n pääyhteistyökumppaneista ja heillä olikin tuoksuvia uutisia kerrottavanaan. Sensai on nimittäin lanseerannut juuri brändin ensimmäisen tuoksunsa - SENSAI THE SILK.

Sensain kaunis sisääntulo alotti Gloria Fashion Show´n näytöksen. Huippubalettitanssija Minna Tervamäki esitti upean Sensai-teemaisen tanssin pukeutuneena herkkään silkkimekkoon. Täältä Me Naisten GFS:sta tekemästä videokoosteesta, voi käydä katsomassa pätkän Minnan esiintymisestä.

The Silk tuoksuperheeseen kuuluu eau de parfum ja eau de toilette. Sensai The Silk on saanut inspiraationsa vanhasta japanilaisesta tuoksukulttuurista, jossa silkkivaatteet käsiteltiin aromaattisilla seoksilla. Stockmannin BA osasikin kertoa hienon yksityiskohdan, että tuoksu on suunniteltu laitettavaksi keskivartalolle, josta se vienosti leijuu ympäriinsä. Tämä on kuulemma tapana aasiassa, kun meillähän on tyylinä laittaa tuoksut pulssikohtiin ranteisiin ja kaulalle. Mutta kyllä tuoksua voi siis ihan hyvin käyttää perinteiseen tyyliin, itse ainakin olen näin tehnyt.

The Silk on hyvin elegantti, moderni, raikas ja tyylikäs tuoksu. Ensimmäiseksi tuoksusta tulee esiin bergamotti, roseepippuri, päärynä ja orvokin lehdet. Tämän jälkeen esiin astuu valkoisesta pionista ambrasta, orkideasta ja kielosta muodostuva tuoksukokonaisuus. Jälkituoksussa on myskiä ja tonkapapua. Tuoksuissa on käytetty siis samoja raaka-aineita, mutta edp:ssa ja edt:ssa niitä on nostettu esille eritavoin. Kannattaa mennä ehdottomasti tuoksuttelemaan tätä uutuustuoksua kosmetiikkaosastolle. Itse ihastuin enemmän eau de toilettiin sen herkkyyden ja kukkamaisuuden vuoksi. Parfyymi on intiimimpi tuoksu ja se soveltuu hyvin iltaan.

Täytyy vielä loppuun todeta, että olipa mieletön kokemus olla katsomassa laadukasta muotinäytöstä. Olin aivan haltioissani kaikista upeista GFS näytöksen huippumalleista, heitä oli jotenkin taianomaista seurata.

Kaunista viikonloppua sinulle.

Heidi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013