Löysin H&M Home myymälästä kauniit ja kivat säilytysrasiat vauvanhuoneeseen. Kyseiset rasiat ovat tulleet monesti vastaan Instagramissa suloissa lastenhuoneissa ja olen niistä haaveillut pitkään tietämättä mistä voisin sellaiset ostaa. Olinkin pikkuisen onnellinen kun törmäsin rasioihin H&M Homen hyllyllä. Pakettiin kuului kolme erikokoista satukirjan näköistä rasiaa. Taas tuli todistettua miten kivoja juttuja H&M Homella onkaan.

Isoimpaan rasioista laitoin tyttären hiusrusetit ja -pampulat. Keskikokoisesta tuli vauvan korurasia ja nyt siellä on hänen kastehelmet ja kummitädiltään kastepäivänään saamansa suloinen herkkä kaulakoru.

Kannattaa muuten seurata Instagramissa ruotsalaisten äitien tilejä - niin kauniita ja suloisia juttuja. Omia suosikkejani ovat emilysliv.se, fridaochmelody, jagochmitthjartarebeckaochminelle ja teresiainspirerar.

Satumaista alkanutta uutta viikkoa kaikille! -Heidi-

Seuraa joukolatarta Instagramissa @joukolatar.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla