KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Meidän kotilähiössämme Puotilassa aikaisemmin sijainnut Nukketeatteri Sampo muutti jokin aika sitten Helsingin keskustaan Erottajalle, osoitteeseen Erottajankatu 7. Meidän kannalta muutto oli tietysti ikävä juttu, mutta uudessa osoitteessa Sampo tavoittaa helpommin pääkaupunkiseudun lapsiperheitä ja lisäksi heillä on tavoitteena tehdä teatterista kokonainen lastenkulttuurikeskus, jonne ihmiset pääsevät vierailemaan myös esitysaikojen ulkopuolella. Yksi iso mukava muutos ja lisä on, että nukketeatterin uusissa viihtyisissä tiloissa toimii myös kahvila.

Sampon Satumainen Kahvila on erittäin lapsiystävällinen paikka täynnä kivoja leluja ja ihmetyksen aiheita. Kahvilan vitriinissä myydään pieniä suolaisia ja makeita herkkuja, kuten raakakakkua, lasten tapaksia, pullia ja voileipiä. Kahvikuppiin saa Johan ja Nyströmin kahvia ja teevalikoima on mukavanoloinen. Kahvila on avoinna arkisin klo 10.00-18.00 ja sen lisäksi aina esitysten yhteydessä. Tämä on helppo paikka tulla vaikka aamukahville ja samalla lapset pääsevät leikkimään erilaisten lelujen kanssa. Lastenvaunuilla tulevien on hyvä huomioida, että nukketeatteriin ja kahvilaan on portaat. Kahvilaan pääsee kuitenkin myös hissillä, hissiin pääsee rappukäytävästä osoitteessa Erottajankatu 7A painamalla ovisummeria, jolloin ovi avataan ylhäältä. Esityksiin tultaessa henkilökunta toivo, että vaunut jätetään alas sisäpihalle. Niin ja hoitopöytä löytyy teatterin tiloista. Ja kuulimpa juttua, että kahvilalla on myös A-oikeudet ja tilassa on järjestetty jo perjantaisin aikuisille suunnattuja Sampo soikoon!-klubeja, kiva lisä Helsingin klubitoimintaan.

Minä ja tyttäreni kävimme viime viikolla Sampon Satumaisessa Kahvilassa mehulla ja teellä. Tyttö sai jopa keksin ja itse nautin herkullisen raakakakkupalan. Hissu oli aivan tohkeissaan suloisista pehmoleluista ja perässävedettävistä puuleluista. Lisäksi lipasto, jonka laatikoista löytyi leluja oli tytön mielestän kovin mielenkiintoinen. Yhdessä ihasteltiin esillä olevia teatterin nukkeja. Kahvittelun ja leikkien jälkeen jäimme katsomaan ensi-iltaan Prinsessa Ruususen. Kyseessä oli kaikenikäisille soveltuva näytelmä, mutta siitä huolimatta hiukan jännitin etukäteen jaksaako Hissu seurata 40minuuttia kestävän näytelmän. Turhaan jännitin, sillä meidän kokenut teatterikävijä tapitti koko esityksen hienosti ja koko metromatka kotiin puhuttiinkin Ruususen koirasta ja kuinka kaikki vaan nukkuivat.

Kommentit (2)

Anna Martikainen
1/2 | 

Hei!

Oli mukavaa, että kävitte Sampossa!

Pieni tarkennus ihanaan kirjoitukseen: meille pääsee myös hissillä, joten lastenvaunut on mahdollista tuoda myös ylös kahvilaamme. Esitysten yhteydessä lastenvaunuja voi olla kuitenkin niin paljon, että pyydämme jättämään ne Erottajankatu 7B:n sisäpihalle, jottei aulatilamme aivan tukkeudu. Sisäpiha on suojaisa ja turvallinen. Muina ajankohtina tänne mahtuu hyvin myös vaunuilla, joten vaunuissa nukkuvankin lapsen kanssa pääsee kyllä sisälle asti. Hissiin pääsee rappukäytävästä osoitteessa Erottajankatu 7A painamalla ovisummeria, jolloin ovi avataan täältä. Viikonloppuisin hissi on käytössä vain etukäteen sovittaessa, jolloin voimme tulla auttamaan sisäänpääsyssä.

Tervetuloa Nukketeatteri Sampoon ja Sampon Satumaiseen kahvilaan!

yst.terv.

Anna Martikainen, tiedottaja-tuottaja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla