Eilen mammaystäväni kanssa mietimme mihin menisimme kahville sateisena päivänä

Eilen mammaystäväni kanssa mietimme mihin menisimme kahville sateisena päivänä. Paikan pitäisi olla sellainen missä tarvittaessa pystyisimme imettämään vauvamme ja vaihtamaan vaipat. Mieleeni tuli heti tämä Nyt-liitteen juttu, jossa Nyt oli mahtavasti kerännyt Helsingin keskustan parhaat vauvakahvilat.

Päädyimmekin kahvittelemaan Helsingin ensimmäiseen vauvakahvilaan, Sanomakahvilaan, tosin vauvakahvilan maineen sai tosiaan tiloissa aikaisemmin toiminut Waynes Coffee.

Mutta hyvin toimi Sanomakahvilakin. Kahvilassa mahtuu liikkumaan vaunuilla, sillä kahvila on levittäytynyt laajasti Sanomatalon alakerrassa. Kahvilassa on kivoja sohvia, loosseja ja nojatuoleja missä on mukava syödä, juoda ja seurustella. Imettäminen onnistui helposti ja häpeämättä omalla paikalla. Minä latteaddiksi olin onnellinen latestani, mutta kahvilasta saa myös herkullisia voileipiä, mielettömiä makeita, lounaskeittoa, salaatteja, smoothieta jne. Itse sorruin rocky roadiin. Ja jos vauva ottaa sopivasti päikkärit, voi kahvilassa lukea Sanoman uusimmat lehdet - mahtavaa. Lastenhoitohuone on ihan kahvilan vieressä olevassa invavessassa. Mutta mikroaaltouunin voi kahvila kyllä ottaa takaisin. T: pulloruokkija

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla