Eilen kävin ystävien kanssa lauantaibrunssilla Sandrossa, jossa on tarjolla vegebrunssi

Eilen kävin ystävien kanssa lauantaibrunssilla Sandrossa, jossa on tarjolla vegebrunssi. Viimeksi kävin kokemassa Sandron sunnuntaibrunssin, fiilistelyä siitä löytyy täältä. Pöytävaraus Sandron brunsseille on ehdoton, varsinkin nyt kun Nyt-lehti valitsi Sandron vuoden parhaaksi uudeksi ravintolaksi. Brunssipöydät notkuivat maukkaita ruokia, ruokalista on nähtävillä Sandron sivuilla. Yksi meistä on kokonaan vegaani ja hänkin pystyi nauttimaan lähes kaikista brunssipöydän antimista. Tykkään Sandron rennosta fiiliksestä ja ystävällisestä palvelusta. Parin tunnin pöytävaraus ei tuntunut riittävän, mieluusti olisimme viettäneet aikaa paikassa pidempäänkin.  Ainoa miinus oli ehkä noussut hinta (23€).

Illalla kävin mieheni kanssa leffassa Kino Tapiolassa. Olipa kiva käydä kokemassa hiukan erilainen leffaelämys. Kyseessä kuitenkin yksi harvoista pääkaupunkiseudun vanhan ajan elokuvateattereista. 1950-luvun fiilis miellytti ainakin minua. Ja parasta oli tietysti Selänne-elokuva, taisi meillä molemmilla tulla hiukan silmähikeä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla