Tunnetusti rakastan Helsingin saariravintoloita.

Siinä vaiheessa kun perinteiset saariravintolat (NJK, Saaristo, Boathouse, Särkänlinna, Saari) on jo koluttu läpi moneen otteeseen, on keksittävä jotain uutta. Eilen teimmekin retken Villinkin saarelle ja siellä Villa Villingenäsiin illalliselle. Jo lyhyellä venematkalla saa kivan irtioton Helsingin humusta.

Villingenäs ei ehkä ole yhtä sliipattu ja fiini paikka ja ravintola kuin aikaisemmin mainitsemani saariravintolat, mutta fiilis on sitäkin rennompi ja nuorekkaampi. 1850-luvulla  rakennettu huvila, jossa ravintola on, on kotoisan rempallaan. Henkilökunta on rentoa, mutta sitäkin avuliampaa.

Villingenäsissä on tarjolla joko 3 tai 4 ruokalajin menu. Eilen söimme alkupalaksi espanjalaisen äyriäislautasen ja härkää, pääruoaksi oli siikaa ja karitsaa ja jälkiruoksi mangokakkua. Ruoka oli ihan kivaa. Erityisesti karitsa sai seuralaiseltani kehuja. Annoksetkin olivat melko runsaita. Valkoviini oli sen verran hyvää, että jouduin ottamaan toisenkin lasillisen.

Perille Villinkiin pääsee joko omalla veneellä tai yhteyslautalla, joka lähtee Jollaksesta osoitteesta Karoliininpolku 2. Katso yhteyslautan aikautaulu nettisivuilta. Ravintolan facebook myös aktiivinen.

ps. Jos sinulla on tiedossa, joku kiva saariravintola, niin vinkkaathan siitä minulle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla