Tänään rv 38+0! Nyt ollaan oikeasti jo täysiaikaisia.

Ja nyt vaan ootellaan. Uskomatonta, että viimeistään kolmen viikon päästä minusta tulee äiti. Lämmin onnentunne virtaa lävitseni aina kun mietin tätä.

Äitiysvapaan päivät kuluvat ulkoillen, ystäviä nähden, leipoen, asioita järjestäen ja ootellen. Kaikki hyvin sen puoleen ja tällä hetkellä mielikin rauhallinen.

Alkuviikosta oli neuvola, jossa selvisi, että hemoglobiini arvoni olivat laskeneet 108. Nyt syön rautakapseleita tuplamäärän loppuraskauden ajan. Eniten jäi kuitenkin mietityttämään kun terveydenhoitaja sanoi, että perätilan vuoksi synnytystä ei käynnistetä tarvittaessa vaan silloin joudutaan suoraan sektioon. Itse olin jotenkin olettanut, että kun rv 41 tulee täyteen synnytys käynnistettäisiin. Miksi perätilasynnytystä ei voisi muka käynnistää? Mutta tämä varmasti selviää ensi viikolla, kun pääsemme käymään taas Kätilöopistolla tutkimuksissa.

Viikonloppuna käytiin miehen kanssa ex-tempore treffeillä ravintola Yumessa. En ymmärrä miten en ollut kyseiseen ravintolaan eksynyt aikaisemmin, oli nimittäin täydellinen ravintola meidän mielestä. Ruoka oli herkullista - asialaista ruokaa oli tehty jännittävällä modernilla tapaa. Ravintolan miljöö oli ihanan rauhallinen ja todella tyylikäs, tuntui kuin olisi palannut ihanaan ympäristöön Indonesiaan. Ja kaiken kruunasi huipputason asiakaspalvelu. Suosittelen.

Ne taisivat olla ehkä meidän viimeiset treffit avioparina, seuraavan kerran taidammekin olla jo vanhempia.

Eilen kävin shoppailemassa neljässä eri lastenvaatekirpputorilla Espoossa. Suosikeiksi nousivat Pellavapää ja Nella ja Nuttu. Molemmissa oli paljon hyvää tavaraa myynnissä ja myymälät olivat siistejä ja tilavia. Itsekin tein monia hyviä löytöjä niin paljon, että vähään aikaan en saakaan ostaa ainuttakaan lastenvaatetta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla