KUVAT: ALVHEM

Mulla on parin kuukauden ajan vaivannut pienoinen asuntokuume. Olen pyörinyt Oikotiellä ja tutkaillut minkälaisia asuntoja tällä hetkellä on markkinoilla ja mitä ne maksavat. Kiinteistövälittäjä kävi arvioimassa asuntomme ja kävimme pankissa neuvottelemassa mahdollisesta asuntolainasta. Asuntonäytössäkin ollaan käytyä ja hakuvahti on asennettu Oikotielle. Meillä ei sinäänsä ole mikään pakko muuttaa, sillä tykkäämme 70neliön pienestä kolmiostamme kovasti. Kotimme täyttää lähes kaikki toiveemme - käytännöllinen pohjaratkaisu, valoisuus, iso lasitettu parveke, tilava olohuone, riittävästi säilytystilaa, hyvä taloyhtiö, kaunis kotipiha leikkipaikkoineen, palvelut kävelymatkan päässä, meri ja ulkoilumaastot aivan vieressä, erinomaiset liikenneyhteydet, hyvä päiväkoti lähellä ja ihana kotilähiö. Mutta kyllä niitä miinuksiakin löytyy; pieni keittiö, hissittömyys, kompaktit makuuhuoneet ja se, että olohuone ja keittiö eivät ole vierekkäin. Lisäksi taloyhtiöömme on viiden vuoden sisällä tulossa putkiremontti ja ennen sitä pitäisi päättää haluammeko remontoida kotiamme itsellemme entistä mieluisammaksi vai myymmekö asunnon jollekin seuraavalle onnelliselle perheelle. Isoin syy asuntokuumeeseen on kuitenkin se, että välillä kaipaan lisää avaruutta ympärilleni ja kolmas makuuhuone tulisi varmasti tarpeen joskus tulevaisuudessa.

Mutta aasinsiltana päästiin siis tähän yllä olevaan kuvapläjäykseen, että kävin pitkästä aikaa ihailemassa Alvhemin sivuilla todella kauniita koteja ja napsin sieltä ideoita lastenhuoneisiin. Näissä lastenhuoneissa on kyllä aina niin kivoja yksityiskohtia. Tällä kertaa ihastuin seinälle kiinnitettyihin paperipalloihin, vanhoihin nukenvaunuihin, kauniisiin taaperosänkyihin, pieniin pöytäryhmiin, harmoonisiin värisävyihin, kirjahyllyihin ja vanhoihin puutikapuihin. Yksinkertaisia ja helposti toteutettavia ratkaisuja ja lopputulokset ovat noin nätin näköistä. Kyllä ne jotkut osaa.

Ehkäpä jatkan meidän pikkuneidin huoneen sisustamista, josko se auttaisi tähän asuntokuumeeseen. Toivottavasti sinäkin sait näistä kuvista inspiraatiota oman kotisi lastenhuoneen sisustamiseen.

Kotoisaa tulevaa viikonloppua sinulle.

Heidi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla