Vauva-lehden Lasten matkassa-blogin innoittamana kävin tutustumassa uuteen ROK Clothing myymälään

Vauva-lehden Lasten matkassa-blogin innoittamana kävin tutustumassa uuteen ROK Clothing myymälään. Kyseessä on lastenvaatteita myyvä second-hand liike. Eikä mikä tahansa lastenvaatekirpputori, vaan valikoimiin kuuluu ainoastaan Yhdysvalloista tuotuja laadukkaita second-hand lastenvaatteiden. ROK Clothing on aikaisemmin toiminut Tuusulassa ja on nyt jokunen viikko sitten muuttanut Viikkiin aivan Gardenian viereen.

Itse menin paikan päälle autolla. Parkkipaikkoja oli reilusti vapaana myymälän lähistöllä. Kun astuin sisälle myymälään minua vastaanotti raikas myymälä siistine vaaterekkeineen ja ystävällisine palveluineen.

ROK Clothingin valikoimiin kuuluu vaatteita todella pienistä koista 130cm asti.

Myymälässä on paitoja, housuja, mekkoja, shortseja, hameita, bodyja, yöpukuja, hattuja jne. Kaikki tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Luultavasti Helsingin kadulla ei heti tule vastaan samanlaista mekkoa. Myymälässä on myynnissä aina sen hetken sesongin tuotteita, eli pikku hiljaa myymälään on tulossa esille kesävaatteita.

Kaikki vaatteet ovat selkeästi esillä myymälässä tuoteryhmittäin ja väreittäin. Vauvojen ja taaperoiden vaatteet ovat omissa ryhmissään ja isompien lasten vaatteet omissaan. Ihanaa, kun shoppailu on tehty helpoksi.

Hinnat ovat mielestäni todella kohtuulliset. Omat tämän päiväiset ostokseni, töppöset, mekko, ruokalappu ja hettu, maksoivat yhteensä 7 euroa. Ei paha ollenkaan.

Mahtavaa, että lähelle kotiani on avautunut tällainen lastenvaatekirpputori. Suosittelen ehdottomasti pistäytymään ostoksilla Viikissä, jos ROK Clothing ei ole sinulle ennestään tuttu. ROK Clothing Facebook-sivut ovat aktiiviset ja sieltä kannattaa tarkistaa muun muassa myymälän aukioloajat.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla