Vaikka vauvamme ei ole vielä edes syntynyt, laskettuunaikaan enää 3 viikkoa, olemme mieheni kanssa tehneet vieraslistaa ristiäisiä varten.

Ristiäisiin kutsutaan 20-30 sukulaista, sen lisäksi pidämme "varjoristiäiset" samana päivänä, jonne kutsumme lähimmät ystävämme.

Ristiäisten ajankohta tulee olemaan luultavasti joku kesäkuun lauantai. Toivottavasti onnistuu, että päivänsankari on juhlissa hiukan yli 2kk ikäinen? Jostain luin, että ristiäiset tulisi nimittäin pitää ennen 2 kuukauden ikää.

Ristiäiset pidetään lähikirkossamme, eli tunnelmallisen suloisessa Puotilan Kappelissa. Kahvitilaisuus pidetään kotonamme. Pitäisiköhän hankkia joku apulainen keittämään kahvia ja hoitamaan järjestelyistä, jotta miehemme kanssa saisimme myös nauttia  juhlapäivästä eikä tarvitsisi pyöriä ainoastaan keittiössä. Kahvikuppeja ei ole muuten riittävästi, voisinkin vuokrata astioita Jubileesta.

Kahvipöydän tärkein asia tulee olemaan ehdottomasti ristiäiskakku. Pinterestiin olenkin keräillyt referenssikuvia minun silmääni miellyttävistä kakuista. Selkeetä ja suloista kakkua toivon. Varjoristiäisten kakku voisi olla puolestaan hiukan hauskempi, kuten tuo alarivissä oleva vauva. Tilaan ristiäiskakut luultavasti joko Cupcakes by Fridalta tai Marsispossulta. Cupcakes by Fridalta tilasin 30vuotis synttärikakkuni, kumiankasta on kuvia täällä.

kuvat: Pinterest

Ristäisten kukkakimput tilaan luultavasti Inbloomista. Luotan Inbloomiin floristien ammattitaitoon aina kun on juhlahetki. Heidän minulle tekemiä kimppuja löytyy täältä ja täältä. Ristäisten kukkiin toivon harsokukkaa, pioneita ja mahdollisesti hortenssiaa.

kuvat: Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla