Palataan taas ristiäspäivään...Virallisten kastejuhlien jälkeen päivänsankari otti tupluurit ja sitten jatkettiin taas juhlintaa. Olimme nimittäin kutsuneet läheisimmät ystävät ristiäisten jatkoille. Halusimme juhlistaa tyttäremme tärkeää päivää myös ystäviemme kanssa, vaikka perinteisesti ristiäiset ovat perhepiirin juhla.

Jatkot alkoivat jo klo 17.00, juuri kuin edelliset vieraat olivat ehtineet alkta pois. Jatkojen ruokatarjoilut olivat samat kuin itse ristiäisissä. Heittäydyimme mieheni kanssa hurjaksi ja juomaksi tarjosimme vieraille jo jopa cavaa.

Kakku oli vaan astetta rennompi - tällainen todella hauska vauvakakku. Idean kakkuun löysin Pinterestistä ja idean toteutti Marsipaanipossu.

Jatkoille nostettiin malja pienelle, syötiin, seurusteltiin, syliteltiin ja ihailtiin pikkuista. Kiitos rakkaat ystävät kun tulitte juhlistamaan pikkuneitiä. Ja vaikka tilaisuus ja pukukoodi oli rento, arvostan, että rouvat olivat laittaneet mekot päälle. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla