Kaupallinen yhteistyö Makea Designin kanssa

Ristiäisiä järjestäessäni muistelin paljon mitä kivoja hyviä juttuja häissämme oli aikoinaan. Häitämme ajatellessani keksin muun muassa pitäväni puheen ristiäisissä (harmittaa edelleen, etten pitänyt puhetta omissa häissä), päätin hankkia kuvaajan juhliin (ei juhlahumussa kuitenkaan ehtisi/pystyisi ottamaan kuvia) ja hankin korkeita kukkia kahvipöytään (harmittaa edelleen etten panostanut häissä buffetpöydän kukkiin). Mutta yksi kivoimmista jutuista oli kopioida idea hieman erilaisesta vieraskirjasta ristiäisiin.

Meillä oli nimittäin aikoinaan häissämme vieraskirjakortteja ja halusin samanlaisia nyt ristiäisiinkin. Vieraskirjakorttien ideana on, että niissä on valmiiksi lauseiden alkuja, joita vieraat saavat jatkaa. Valmiit alut helpottavat vieraita kirjoittamaan ajatuksiaan ja muistoja päivänsankarille. Tällaisia kortteja löytyy myös valmismallistoista, mutta itse halusin tietyt kysymykset ja alut korttiin, joten kaipasin korttien tekoon hieman aikaa ja apua.

Aloin työstämään vieraskirjaa aluksi itse, mutta melko pian ymmärsin olla yhteydessä ammattilaiseen. Makea Design saikin tehtäväkseen suunnitella pikkutytön ristiäisiin sopivat vieraskirjakortit. Nopealla aikataululla minulla oli pian sähköpostissani kolme erilaista vaihtoehtoa kortista ja valitsin niistä mieluisimman. Makea Designin Janina toimitti minulle sitten valitsemani kortin painokelpoisena, jonka toimitin eteenpäin painettavaksi. Sain jälleen kerran uskomattoman nopeata, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua Makea Designilta, Janinalla on taito ymmärtää asiakkaan toiveet muutamasta sanasta. Nyt lopputuloksena Janina suunnitteli söpöt vaaleanpunasävyiset kortit, joissa on kaunis pitsikuviointi.

Ristiäisten jälkeen illalla luin sitten vieraiden pienokaiselle jättämiä viestejä ja liikutuin kaikkien vieraiden kauniista ja hauskoistakin sanoista ja heidän näkemästä vaivasta. Olin niin onnellinen, että keksin tämän idean toteuttaa ja kiitollinen siitä, että kuopukseni sai muistoksi kaikilta läheisiltä tällaiset henkilökohtaiset kirjeet.

Suosittelen sinullekin tällaista vieraskirjaa, jos haluat ristiäisiin tai muihin juhliin pientä speciaalia, joista jää pitkäaikainen koskettava, hauska ja kaunis muisto. Makea Designin Janinaan saat yhteyden täältä ja voitte yhdessä suunnitella teidän juhliin sopivat vieraskirjakortit.

Kommentit (2)

sessejapoika
Liittynyt20.5.2016
1/2 | 

Meillä oli häissä samantyyppinen idea! Eli vieraat sai kirjoittaa terveisensä hääparille kortteihin ja kortit kiinnitin myöhemmin hääalbumiin valokuvien joukkoon! Pysyvät samoissa kansissa ja saa samalla kertaa vetistellä kuvia katsellessa ja kirjoituksia lukiessa :D

Oma blogini: Sesse ja poika

Blogini somessa: Facebook Instagram 

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Vieraskirjakortit on kyllä kivoja! Meidän häiden kortit on talletettu häiden muistolaatikkoon. Pitääpä kaivaa ne esille luettavaksi, kun häistäkin tulee tänä vuonna kuluneeksi jo viisi vuotta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla