Kävin tilaamassa kukat tuleviin ristiäisiin Inbloomista. Kukkakauppa Inbloom sijaitsee Helsingin keskustassa Uudenmaankadulla ja on minun ja monen muunkin mielestä ehdottomasti Helsingin paras kukkakauppa. Itse tutustuin Inbloomin omistajan Tiinan pettämättömään tyyliin järjestäessämme häitämme ja olenkin sen jälkeen tilannut kukat tärkeimpiin juhliin täältä.

On uskomaton tunne, kun voi vaan kävellä sisään tyylikkääseen kukkakauppaan, kertoa minkälaisia kukkia toivoo ja sitten vaan luottaa, että saa juhliinsa kivoja erilaisia kukka-asetelmia. Tilasin kukkia nyt kahvipöytään, ruokapöytiin sekä päivänsankarille seppeleen. Värimaailman toivon olevan pääasiassa valkoista ja vaaleanpunaista ja tyyliltään toivon herkkää ja jouluista. Kahvipöytään tulee amarylliksiä ja pöytiin luultavammin jaloleinikkiä. Lisäksi Tiina sanoi käyttävänsä asetelmiin marjaisia varpuja, jouluista vihreää ja pientä hennonvaaleanpunaista kukkaa. Juhlapäivänä sitten selviää minkälaisia kimppuja ja seppeleen Inbloomin väki on loihtinut, lupasivat niiden olevan kauniita.

Stokke Crusit saatu

Kommentit (5)

Happyhappyhappyy!

Suomalaista kateutta. Jos ei ole mitään hyvää ja iloista sanottavaa niin aina voi olla hiljaa. Tee itsestäsi onnellinen niin näet muissa ihmisissä ja asioissa kaunista. Pitäiskö ihmisten olla suut mutrulla ja valitella vaan miten huonosti muka asiat on? Onnellista loppuelämää sulle ihme valittajalle. Kukaan ei jaksa tollasia ihme kitisijöitä. Just tollasia naisia miehet pettää, jotka on aina suu mutrussa eikä iloisin mielin!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kukat olivat kyllä kauniit juhlapäivänä, eikä muita koristeita tarvinnut kukkien lisäksi kuin kynttilöitä tuomaan tunnelmaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla