Meillä juhlittiin viikonloppuna tyttären ristiäisiä. Juhlamekot esittelinkin täällä blogissa jo viikonloppuna, mutta nyt haluaisin ihastella kanssanne juhlapöydän kukkakimppua. Joukolattaren Instagram seuraajat näkivätkin jo kimpun viikonloppuna.

Halusin vaaleanpunavalkoisen kimpun, jossa on ehdottomasti pioneita ja harsokukkaa. Näiden rinnalle floristi suositteli hortenssiaa sekä herkän vaaleanpunaista ruusua. Kimppu on kerrassaan täydellinen! Kastejuhlan luonteeseen sopiva herkkä ja tyttömäinen - ihana! Kimpun maljakkona toimii tyylikäs pieni Aalto-maljakko.

Kauniin kimpun teki Helsingin Uudenmaankadulla sijaitseva kukkakauppa Inbloom. Olen luottanut Inbloomin tyyliin ja ammattaitoon aikaisemmissakin juhlissa, kuten 30v synttäreilläni tai häissämme.

Tulen varmasti käymään ristiäisiä vielä lisää blogissani läpi, kunhan saan valokuvia juhlia kuvanneelta valokuvaajaltamme.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla