Joukolan pikkuvessan, jota naistenvessaksi meillä kutsutaan, remontti on viimein valmis. Vaikka kyseessä oli pieni projekti, tuntui siinä tulevan jatkuvasti vastoinkäymisiä ja remontti pitkittyi. Päällimmäinen syy oli se, että kokkeja sopan teossa oli liian monta - me mökkiläiset, urakoitsija, putkimies ja sähkömies ja kun kaikkien kiireiset aikataulut yritetään yhteensovittaa aikataulu pitkittyi. Mutta nyt WC on valmis ja olemme päässeet sitä käyttämään.

Olen lopputulokseen tyytyväinen ja luohan uudet puitteet aina lisää viihtyvyyttää mökkeilyyn. Aikaisemmassa postauksessa moitin remontin virheitä, mutta niistä moni saatiin onneksi korjattua - nyt peilikaappi on 5cm alempana kuin aluksi, kaapista löytyy pistorasiat ja olen tottunut mieheni valitsemaan lattiaan ja se sopii itseasissa täydellisesti allaskaapin sävyyn. Tärkeintä remontissa oli ei niin näkyvät asiat, kuten eristykset lattiaan, uudet vesijohdot, vesiputkien saattolämmitys ja uudet seinät.

Kylpyhuonekalusteiden suhteen lähtökohtana oli se, että toivoin mahdollisimman isoa allastasoa, jossa olisi mukavasti laskutilaa molemmin puolin allasta. Ikeasta yritimme ensisijaisesti löytää allaskalusteen, mutta valitettavasti emme löytäneet sieltä riittävän suurta, joten lopulta päädyimme Kvikin kylpyhuone kalusteisiin. Heiltä saamamme tarjous oli kohtuullinen pariin muuhun saamiimme tarjouksiin.

Halusin allaskalusteeseen jotain puutaa, jota on nyt allaskaapin ovissa, näin saimme vessaan tyylikästä mökkifiilistä. Vetimiksi allaslaatikostoon valikoitui pitkät valkoiset sirot vetimet ja ne sopivat mielestäni hyvin yhteen valkoisen allastason kanssa. Peilikaappi on yhtä leveä kuin allaskaappi ja sinne mahtuukin nätisti esille kaikki kosmetiikkatuotteet. Hanaksi valikoitui hieman erilainen hana, Kvikin uutuus Waterfall. Vesi tulee hanasta todella pehmeästä ja hana onkin ehdottomasti yksi parhaimmista jutuista uudessa vessassa.

WC-istuimeksi hankimme paikallisesta Rautiasta IDOn siron istuimen. Rautiasta mieheni valitsi lattiaksi vinyylilankua.

WC:n valaistuksena toimii kaksi peilivalaisinta ja peilikaapin alapuolella olevat kaksi spottia, valitettavaa on, että valaisimet on nyt asennettu samaan valokatkaisimeen.

Pyyhekoukuiksi löysin mökille täydellisesti sopivat Bloomingvillen puiset koukut. Ostin naulakkokoukut Cilla´sin Alppilan myymälästä, valitsin meille nuo 4cm pitkät ja 3cm halkaisijaltaan olevat koukut. Vielä olisi etsinnässä tyylikäs wc-paperiteline ja wc-harja, mutta muuten pikkuinen naistenvessa on mahtava.

Lopputulos on kivan tyylikäs ja ajaton.

Tässä vielä kuva siitä mikä oli remontin lähtötilanne.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla