Tänään sunnuntaina raskauspäiviä kertynyt 31+3

Tänään sunnuntaina raskauspäiviä kertynyt 31+3. Vointi edelleen erinomainen. Joitain liitoskipuja tosin tuntuu varsinkin nukkuessani kun käännän kylkeä. Aikaisemmin blogissani mainitsemani turvotuskin tuntuu laskeneen.

Masu on kerrassaan ihana. Luulen, että minulla tulee jossain vaiheessa jopa ikävä kaunista pyöreää masuani. Sillä tunnen vauvan liikkeitä harvoin olen ottanut tavaksi iltaisin oikein keskittyä ja laskea vauvanliikkeet, onneksi niitä silloin tällöin tuntee. En ole tähän mennessä niinkään miettinyt minkä näköinen Eevamme on, mutta nyt viime aikoina olen kuvitellut hänet silmissäni. Suloinen hän tottakai on tämän äidin mielestä jo nyt. En malta odottaa, että pääsemme hänet parin kuukauden kuluttua tapaamaan. Itse olen syntynyt kymmenen päivää yliaikaisena ja toivon, että tämä ei ole perinnöllistä, sillä jokainen lasketunajan ylimenevä päivä tuntuu varmasti pitkältä.

Kolme kokonaista viikkoa enää töitä jäljellä ja sitten alkaa äitiysloma. Itseasiassa odotan äitiyslomalle pääsyä jo kovasti. Tuntuu uskomattomalta, että saan loppu vuoden keskittyä vain ja ainoastaan elämän tärkeimpään asiaan. Vaikka työelämä ja oma ura on minulle tärkeää olen päättänyt olla miettimättä sitä liikaa ja keskittyä muutaman viikon kuluttua täysillä odotukseen ja sen jälkeen yhdessäoloon Eevan kanssa.

Kieltäydyin Vauva-lehden tarjoamasta bloggaajapaikasta. Isoin syy oli ehkä se, että en halua ottaa ylimääräisiä stressinaiheita, nyt kun en tiedä yhtään mitä tulevaisuus tuo tulleessaan. Esikoisen syntymä ja elämänalku on niin ainutkertaista, että haluan mennä aivan meidän perheen tahtisesti. Jos aikaa ja intoa jään voin päivittää nykyistä Joukolatarta silloin kuin minulle itselleni parhaiten sopii. Puolen vuoden päästä tilanne voisi olla jo ihan eri, mutta kun tarjous tuli nyt, päätin sanoa ei.

Olen iltaisin pessyt jo kovasti vauvanvaatteita. Olemme nimittäin saaneet paljon lastenvaatteita sekä ystäviltä että sukulaisilta. Nyt vaikuttaa, että vaatteita Eevallemme on ainakin alkuun riittävästi. Kotiintulo vaatteet on tosin vielä päättämättä tai hankkimatta, kyseinen asu onkin tärkeä päätös.

Muutenkin ostoslista vauvaa varten on pienentynyt reilusti. Isoimmat asiat ovat hoitolaukun hankinta ja kaikkien käytönnöllisten juttujen hankinta esim. voiteet, topsit, vaipat, liivinsuojat, tuttipullot, vanutyynyt, pikkuniistäjä yms.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla