Raskausviikoissa alkoi uusi kymmen, tänään päiviä täynnä 30+0!Tänään oli neuvolassa ensimmäinen lääkärikäynti

Raskausviikoissa alkoi uusi kymmen, tänään päiviä täynnä 30+0!

Tänään oli neuvolassa ensimmäinen lääkärikäynti. Olin iloisesti yllättynyt, että lääkäri ultrasi. Vauvallamme oli kaikki hyvin: syke oli normaali, mitat hyvät ja lapsivettä oli riittävästi. Eeva köllöttelee masussa pää edelleen ylöspäin, oli kyllä hauska tietää missä asennossa vauva masussa on. Painoa Eevalle on kertynyt 1400g. Meidän oma rakas. Ihan uskomatonta edelleen.

Tunnen vauvan liikkeitä todella todella harvoin, mikä tietysti huolestuttaa. Edessä oleva istukka vaimentaa ilmeisesti liikkeiden tuntemista, sillä ultrassa tänään Eeva liikkui rauhallisesti. Lääkäri sanoi, että jos kolmen viikon sisällä liikkeet eivät voimistu, pitää asiaa tutkia kuulemma tarkemmin. En sitten tiedä mitä nämä tarkemmat tutkimukset ovat ja mikä muu kuin istukan sijainti ja Eevan asento voi olla syynä tähän, että tunnen liikkeitä harvoin.

Onko lukijoissa muita odottajia, jotka eivät ole tunteneet vauvan liikkeitä usein?

Keskustelimme lääkärin kanssa matalasta verenpaineestani. Mutta siitä minun ei kuulemma kannata olla ollenkaan huolissani, sillä mitään huonoja oireita siitä ei ole minulle tullut. Voisin kuulemma lisätä ruokavaliooni suolaa, mutta toisaalta se voisi lisätä turvotustani. Eli enpä taida muuttaa mitään.

Painoa minulle oli tullut 4kg lisää sitten edellisen neuvolakäynnin. Eli painan nyt yhtä paljon kuin ennen morsiandiettiäni jokunen vuosi sitten. Olin itse kauhuissani tiedosta, sillä olin ajatellut, että tämän hetkisen painon saavutan vasta kun olen täysillä raskausviikoilla. Lääkäri ei ollut painostani yhtä huolissaan kuin minä, sillä liikun aktiivisesti ja syön (pääsääntöisesti) terveellisesti.  Sillä ei tässä voi ruveta laihdutuskuurille aijon vaan tarkkailla entistä tarkemmin syömistäni.

Tämän viikon treenit näyttävät tältä: TI Watts Up-cycling, KE sali+Soma Move, TO cycling, LA sali PT:n kanssa ja SU hot FLX

Ja vielä pitäisi päättää haluanko siirtyä Vauva-lehden bloggaajaksi...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla