Huomasin neuvolakortista, että neuvolatädit ovat laskeneet meidän raskauspäiviä kahdella eri tavalla, joten en tiedä onko tänään 29+0 vai 29+1

Huomasin neuvolakortista, että neuvolatädit ovat laskeneet meidän raskauspäiviä kahdella eri tavalla, joten en tiedä onko tänään 29+0 vai 29+1. Pitääpä selvittää tämä huima eroavaisuus seuraavan kerran kun pääsemme neuvolaan.

Edellisestä neuvolakäynnistä onkin jo pitkä aika ja seuraava käynti on vasta tämän kuun lopussa. Tälläinen lähes kahden kuukauden väli rupeaa jo ahdistamaan, sillä haluaisin päästä kuulemaan vauvamme sydänääniä. Tunnen nimittäin vauvan liikkeitä edelleen melko harvoin, mutta olen rauhoitellut itseäni sillä tiedolla, että edessä sijaitseva istukka ilmeisesti oikeasti vaimentaa vauvamme potkujen tuntemisen. Lisäksi minua huolestuttaa matala verenpaineeni (99/55), vaikkakaan siitä ei ole ollut mitään ongelmia.

Ensimmäisiä raskausoireita (tai olinhan minä kesällä väsynyt ja nälkäinen ja nyt herkistelen vähänväliä) on ruvennut ilmestymään. Jalkani ja käteni ovat nimittäin turvonneet melkoisesti. Vihkisormusta en saa enää irti sormestani ja saappaat eivät oikein tahdo mennä kiinni pohkeiden kohdalta. Nyt tiedän miltä tuntuu, kun mainoslausessa sanotaan "tuntuuko sinusta joskus, että haluaisit nostaa jalat ilmaan?". Kyllä tuntuu! Elikkä jatkan edelleen veden litkimistä ja vältän suolaista ruokaa. Tai ehkä minä olen vaan lihonut. :)

Liikuntatottumuksiani päätin muuttaa hiukan. Jätin pois tanssilliset tunnit, kuten BodyJam ja Sh´Bam, sillä tuntui että masu ei oikein tahtonut pysyä enää mukana menossa.

Olin muuten innoissani kun huomasin, että Bepanthenilta tuli markkinoille raskausarpien hoitoon ja ehkäisyyn tarkoitettu emulsiovoide Bepancare. Olenhan läärännyt nyt monta pulloa erilaisia öljyjä masuuni tähän mennessä, ilman että olisin löytänyt vielä minulle mieluisaa tuotetta. Mutta kun sain tietää, että 150ml pullo maksaa lähes 30euroa, jätin tuotteen vielä apteekin hyllylle.

Babymoon matkamme Norjaan lähestyy, emmekä ole ehtineet suunnittelemaan matkaamme laisinkaan. Toisaalta rentouttavaa lähteä reissuun ilman sen suurempia tavoitteita. Tällainen seesteinen mielentila sopii minulle hyvin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla