Tänään raskaus edennyt 25+2 ja olo edelleen hyvä.

Vatsan ympärysmitta on tänään 105cm. Saan päivittäin kuulla miten iso masuni on. Itsekin odotan hiukan kauhulla miten isoksi masuni vielä kasvaa, sillä raskautta jäljellä vielä reilut kolme kuukautta ja nythän vauvamme rupeaa kunnolla kasvattamaan itseään. Toisaalta ei tuo haittaa, sillä masu on ihana ja jos olo tuntuu jatkossakin näin hyvältä niin siinähän kasvaa.

Ihanaa, että joulu on nyt ohi ja pääsen takaisin normaaliin arkeen kaiken jouluähkyn ja treenaamattomuuden jälkeen. Olen tosin ylpeä miten hyvin pystyin välttämään pääasiassa kaikki jouluherkut, kuten konvehdit ja piparit. Toki söin  joulunpyhien illallisilla aina jälkruokia, en pystynyt vain vastustamaan. Mutta nyt alkaa ryhdistäytyminen syömisen suhteen, johon motivaattorina on alkuvuodesta oleva sokerirasitustesti. Stressaan mahdollisia huonoja tuloksia valtavasti ja muutenkin ajatus sokerirasitustestistä pelottaa, sillä minulla on tapana aina pyörtyä verikokeissa.

Eilen käytiin tulevan isukin kanssa treenaamassa kuntosalilla ekaa kertaa joulunpyhien jälkeen. Tekipä hyvää, vaikkakin juoksumatolla rupesi minua hiukan supistelemaan ja joudun himmaamaan tahtia. Lisää odotusajan liikunnastani tulee toivottavasti pian.

Painoa minulle on muuten kertynyt raskauden aikana 6kg siihen mennessä kun pari viikkoa sitten kävimme viimeksi neuvolassa. Eli melko hyvällä mallilla mielestäni ollaan painon suhteen. Uskon, että minulle ei kerry kahtakymmentä raskauskiloa niin kuin olen kuullut joillakin odottajilla käyvän.

Vauvan liikkeet tuntuu nykyään paremmin kuin aikaisemmin. Varsinkin iltaisin on sellaisia meininkejä, että liikkeet näkyvät jopa ulospäin. Olen tähän asti tuntenut tosi vähän vauvanliikkeeitä, mutta en ole ollut siitä huolissani, sillä edessä oleva istukka ilmeisesti vaimentaa liikkeiden tuntemista valtavasti.

Toivottavasti jaksatte jatkossakin kuunnella minun raskaushöpötyksiä. Tajusin nimittäin, että laskettuunaikaan on aikaa enää todella vähän aikaa enkä ole oikein ehtinyt vielä hössöttämään raskaudesta lähes ollenkaan, toisaalta ehkä hyvä niin. Mutta haluan ottaa kaiken ilon irti loppuraskaudesta ja tallettaa muistoja tänne blogiin. Ja vielä jotain juttuja, jotka pitäisi tehdä ennen vauvan syntymää, tärkeimpänä tietysti lastenhuoneen sisustaminen. Uusi auto sen sijaan saatiin hankittua ennen joulua. Uuteen perheautoon mahdumme paremmin kaikki ja sillä on mukavampi tehdä yhdessä mökkimatkoja.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla