Tänään rv 39+3 ja täällä lasketaan jo öitä siihen, milloin vauvamme tulee syntymään

Tänään rv 39+3 ja täällä lasketaan jo öitä siihen, milloin vauvamme tulee syntymään. Saimme nimittäin tällä viikolla tietää tarkan päivän jolloin synnytys käynnistetään, jos Eevamme ei ole siihen mennessä syntynyt. Kävimme tosiaan Kätilöopistolla äitiyspolilla kontrollikäynnillä, jossa lääkäri ultrasi, että onhan vauvalla kaikki hyvin ja että hän ei ole kasvanut liikaa. Kun rv oli 39+0 vauva painoi 3280g ja perätarjonta oli edelleen täydellinen.

Mainitsinkin aikaisemmin, että ihmettelin kun oma nauvolatätimme sanoi, että perätarjonnassa olevan vauvan synnytystä ei muka käynnistetä. Tämä oli väärää tietoa. Kätilöopistolla on nykyään uusi käytäntö, että perätilasynnytykset käynnistetään raskausviikolla 41. Lääkäri kertoi, että käynnistetyt synnytykset ovat sujuneet hyvin, joten olen luottavaisin mielin. Aikaisemmin synnytyksiä ei ole käynnistetty sen vuoksi, että ne eivät välttämättä ole edenneet riittävän tehokkaasti.

Olen kyllä kiitollinen miten helppo raskaus minulla on ollut - minulla ei ole ollut laisinkaan pahoinvointia, supistuksia en ole tuntenut, mieliala on pysynyt melko stabiilina, väsymystä oli ainoastaan muutaman viikon ajan kesällä, närästystä ei ole ollut normaalia enempää ja turvotukset ovat kestäneet ainoastaan joitain päiviä. Ainut ikävä asia on, että painoa tullut melko paljon, eli hurjat 13kg. Mutta toivon, että saan karistettua kilot pois kesäisellä ruokavaliolla, vaunulenkeillä ja Satsin jumpilla. Toivotaan nyt vaan, että synnytys olisi yhtä helppo kuin raskauskin on ollut. Pitäkää peukkuja.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla