Raskausviikko 33 kului leppoisasti Helsingissä. Esikoisen kanssa löydettiin näin arjen tullen heti leikkipuistot ja niiden muskarit ja muut kerhot. En tosin kyllä jaksa enää seistä pitkiä aikoja ja puistoissakin hakeudun nopeasti penkeille istuskelemaan. Tämän lisäksi ollaan käyty mm. Korkeasaaressa, lounastreffeillä ja Annalan tallilla Arabianrannassa ihmettelemässä poneja. Huomaan kuinka kaipaan ja tarviin päiviin jotain sovittuja menoja, sillä muuten nukahdan ihan totaalisesti. Hissulla oli hieman flunssaa parin päivän ajan ja vietimme päivät lähinnä neljän seinän sisällä, kyllä oli vaikea pitää itseään hereillä ja odotin vaan, että milloin mies tulee töistä kotiin ja pääsen nukkumaan kunnolla.

Minulla oli tällä viikolla kaksikin eri kuvaussessiota. Ensimmäinen oli hieman pienempi, kun Sanomien oma valokuvaaja tuli kotiimme kuvaamaan minut ja masun legendaariseen Vauvan Raskaustesti-juttuun. Itse haastattelu juttuun on vasta parin viikon päästä ja seuraavat kuvat otetaankin sitten kun vauva on syntynyt, aatella, sitten kun hän on täällä.

Virallinen masukuvaus puolestaan oli, kun Photo Saskian rento ja ihastuttava Anna otti minusta kuvia blogiyhteistyön merkeissä merenrannalla. Annalla on muuten suosittu Lapsellista perhelifestyleblogi. Instagramissa (heidi_joukolatar) olikin jo yksi maistiainen näistä kuvauksista. Alunperin oli tarkoitus, että Anna ottaa kuvia ainoastaan minusta, mutta tunti ennen kuvausten alkua keksin, että haluan tulevan isosiskonkin mukaan johonkin kuvaan, ajatus sopi kuvaajallekin, ja näin Hissukin pääsi vierailevaksi tähdeksi kuvauksiin. Tulen kertomaan kuvauksista enemmän lähiaikoina ja pääsette näkemään enemmänkin valmiita kuviakin, kiva arvontakin asian tiimoilta on tiedossa. Mutta sanon vaan tässä vaiheessa, että jokaisen odottavan äidin pitäisi kyllä päästä ammattivalokuvaajan kuvattavaksi, sen verran kaunis ja ikimuistoinen hetki oli, että itsekin liikutuin kyyneliin pariinkiin otteeseen.

Olenkin kertonut blogissa, että päädyimme hankkimaan Stokke Crusit tulevalle vauvalle. Ollaan nimittäin miehen kanssa ihatuttu Stokkehin meidän nykyisten matkarattaiden kautta. Cruseihin saa sisaristuimen vaunukopan alapuolelle, mietin nimittäin pitkään, että tarviiko meidän kaksivuotias vielä omaa istuinpaikkaa vaunuihin, mutta kun tässä viime aikoina katsonut taaperon menoa, niin todennut, että todellakin tarvitsee, sillä ei Hissu vielä jaksa kulkea kävellen pitkiä matkoja ja varsinkin jos meidän pitää olla jossain paikassa sovittuun aikaan, niin vaunut ovat ehdoton edellytys. Uudet vaunut ovat tähän asti olleet sisätiloissa, mutta raaskittiin nyt lähteä niitä koeajamaan ja laitettiin istuinosa runkoon kiinni. Ja kulkipa vaunut sulavasti kaupungilla, jopa katukivityksillä! Koeajon toinen positiivinen huomio oli itse istuinosa, jossa on kaipaamani turvakaari (joka tosin pitää irrottaa kokonaan, kun lapsi kiipeää kyytiin) ja näppärä kallistuksensäätö. Asennettiin runkoon myös seisomalauta, jotta Hissu pääsi sitäkin mahdollisuutta jo testaamaan ennen vauvan tuloa.

Tänään Helsingissä on Taiteiden yö ja lapsillekin on vaikka mitä kivoja tapahtumia. Katsotaan mine kaikkialle kerkiämme, ainakin kehuttuun Teatterimuseeon suuntaamme, jonne on tänään vapaa pääsy. Viikonloppuna lähdemme koko perhe kesäretkelle Turkuun ja Naantaliin tapaamaan muumeja Muumimaailmaan, Hissu puhuukin jatkuvasti, että ketähän hän tulee siellä tapaamaan, ainakin kuulemma Haisuli ja Pikku Myy ovat paikalla hänen puheittensa mukaan. Itse odotan, että pääsen lillumaan Caribialle ja valmiiseen aamupalapöytään.

Stokke Crusit saatu blogin kautta

Kommentit (6)

113
2/6 | 

oiii.. kylläpä tekisi hyvää kylpyläloma näin syksyisen ilman vuoksi. :) <3 Haluan kysyä pari kysymystä mistä en ole ikinä blogissasi lukenut. oletteko ikinä ajatelleet mitään lemmikkieläintä? onko teillä joskus ollut lemmikkiä? :) mitä kouluja olet käynyt? onko sinulla montakin ammattia? :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Emme ole koskaan vakavissamme harkinneet lemmikin hankkimista, joskus puhuttiin miehen kanssa, että akvaario voisi olla kiva, sillä miehelläni sellainen on joskus nuoruudessa ollut, mutta sekin ajatus hylättiin heti seuraavassa hetkessä. Joskus lapsena kinusin marsua, koiraa, hevosta taikka kania, mutta sen jälkeen en ole koskaan oikeasti kaivannut lemmikkiä elämääni.

Koulutukseltani olen tradenomi ja minulla on vain yksi oikea työ ja sitten tämä bloggaaminen harrastuksena.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla