Raskausviikolla 31 elämäni otti askeleen iisimpään suuntaan. Ensimmäiset kesälomapäivät ovat nyt vietetty ja koko perhe on lomaillut yhdessä Joukolassa ilmaan minkäänlaisia suunnitelmia. Aika rentouttavaa. Kuten laulussa sanotaan: "oon niin ansainnut mun laskevan sykkeen". Laskettuun aikaan on enää kaksi kuukautta, mutta tajusin, että vauvahan saattaa syntyä vaikka jo kuukauden kuluttua, tai vaikka huomenna, jos kaikki eivät sujukaan hyvin. Vaikea vielä käsittää, että oikeasti mulla on nyt alkanut tämä elämänvaihe, että voin vain ja ainoastaan keskittyä perheeseeni ja itseeni.

Olisi ollut entistä helpompi hengittää, jos en olisi ollut tällä viikolla tajuttoman väsynyt päivisin. Olenkin nyt monena päivänä vetänyt päikkärit, mutta vasta päivällisen jälkeen, kun silmät eivät ole vaan millään pysyneet auki, mikä on tarkoittanut sitä, että enhän minä saa itseäni nukkumaan normaaliin klo 22 aikoihin, joten oma rytmini on tällä hetkellä hiukan kadoksissa. Mutta ehkä tää väsymys osoittaa, että kesä on ollut hiukan stressaava ja nyt kroppa tajuaa että on mahdollisuus levätä. Ja mistä nää synnytyspelot taas ovat iskeytyneet mun aivoihin, menkää pois!

Kommentit (2)

Susanna K.
Liittynyt17.7.2016
1/2 | 

Ihanaa seurata blogia, jossa odotus on melkein samalla mallilla. Täällä taidetaan olla viikko jäljessä odotuksessa, kun itsellä menossa nyt rv 31 ja sinulla on näyttänyt pyörähtävän käyntiin jo rv 32. Kauhea väsymys vaivaa täälläkin! Voisin nukkua vaikka vuorokauden ympäri, jos se olisi mahdollista. Itseänikin on alkanut hieman pelottaa synnytyksen läheneminen -tai lähinnä se mahdollisuus, että synnytyshän voi olla edessä ihan koska vain. Itsellä edellisestä synnytyksestä on jo se melkein 12 vuotta, joten vähän kyllä jännittää. 

Muistathan seurata myös Facebookissa, Instagramissa sekä Blogit.fi-sivustolla.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Mulla pyörähti to käyntiin jo raskausviikko 33, teen näitä raskauviikkopostauksia tavallaan viikon viiveellä. Mutta hyvin samoilla viikoilla mennään. <3 Mua väsytti raskauden alussa ja heti kun pääsin pois töistä, mutta nyt on löytynyt taas uutta virtaa. Jännä tosiaan miten sitä jännittääkin lähestyvää synnytystä, ensimmäisellä kierroksella sitä otti niin rennoin fiiliksin kaiken. Ja tervetuloa Vauvaan lukijabloggariksi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla