Moni tuttu ja tuntematon on voivotellut kuinka joudun olemaan raskaana näin kesähelteillä. Itse on ole kokenut tätä laisinkaan raskaaksi, päinvastoin, olen vaan nauttinut. Miten mukavaa onkaan ollut pukeutua mekkoihin, jotka eivät purista tai puserra mistään. Koko juhannuksenpyhätkin hipsin mökillä joko pehmoisessa maximekossa tai yökkärissäni. Olin kuin mikäkin suomineito yökkärissäni hipsiessäni mökkitontillani iltaruskossa. Mieheni taltioi nämä kuvat hetkestä jolloin juhannusmasuni kanssa nautimme ilta-auringosta mökkilaiturilla. Masu on kyllä jo melkoisen kokoinen, mutta niin kaunis ja rakas. Uskomatonta, että laskettuun aikaan on vielä 3 kuukautta aikaa, mitenköhän isoksi mahani meinaakaan kasvaa. En ole muuten mittailut vatsani ympärystä, kuten taisin ensimmäisen raskauden aikana tehdä, jotenkin haikea tajuta, että tällainen hössötys on poissa tämän raskauden kohdalta. Naureskelin muuten kun tajusin, että minulla ei ole enää napaa. Masu on jo sen verran piukea, että napa on samalla tasolla muun mahan kanssa. Mutta mihin ihmeeseen mun pakarat ovat muuten hävinneet, musta on tullut varsinainen lättäpeppu, muhkeus on tainnut siirtyä etupuolelle kroppaa. :)

Raskausviikko 25 kului hyvissä tunnelmissa. Ehkä parasta on se, että olen ruvennut tuntemaan Hertan potkuja. Olenkin kertonut, että istukkani on edessä aivan kuten ensimmäisessä raskaudessa. Olin jo valmistautunut siihen, että en tässäkään raskaudessa tunne vauvan liikkeitä, mutta tämä lokavauva taitaa olla isosiskoaan voimakkaampi tapaus. Tällä viikolla vauvan potkut ovat olleet sen verran vahvoja, että olen lähes pompahtanut ylös penkistä. Tuntuu uskomattoman upealta, että vauva kasvaa ja voimistuu. Vauvan Odotukseni-sovellus osasi kertoa, että vauva on jo yli 700g painava.

Kannattaa seurata raskausaikaani myös instagramissa heidi_joukolatar, siellä mm. miltä lokavauvan hoitopiste näyttää.

Kommentit (2)

pia
1/2 | 

aivan ihania kuvia <3 juhannukseen kuuluu vain mökkeily ja rantasauna <3 ja nyt kelitkin olivat mahtavat juhannuksena. ihanaa lukea taas vauva blogia <3

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Juhannuksena säät kyllä suosivat, tuleva viikonloppu näyttää myös hyvältä säiden osalta. Kiitos kuvista kuuluu mun luottomasukuvaajalle, eli miehelleni.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla