Raskausviikko 24 kului odottavissa tunnelmissa. Odottavan aika on pitkä, mutta ihana. Töissä olen putsannut pöytääni, lasken viikkoja kesäloman alkuun. Päätin kiinnittää jälleen enemmän huomiota itseeni, enkä jäänyt iltaisin makaamaan sohvalla vaan lähdin treenaamaan PT:ni ohjeiden mukaisesti. Sain järkättyä paikkoja sekä kotona että Joukolassa. Lisäksi aloitin inventoimaan esikoisen vanhoja vaatteita ja oli ilo huomata mitä kaikkea kivaa löytyikään. Rankalla kädellä päätin laittaa kiertoon sellaiset vaatteet, joista en tykännyt esikoisen vauva-aikana. Aivan pieniä vaatteita on jäljellä vain muutama, joten niiden hankintaan tulen käyttämään varmasti suurimman osan Kelasta tällä raskausviikolla tulleesta äitiysavustuksesta.

Minulla on viikoittainen tapa "pakottaa" mieheni ottamaan masukuvia. Tällä kertaa minulla oli ruusuinen visio täydellisestä pinteresthenkisestä kuvasta, jossa esikoiseni leikkisi rauhallisesti vaaleanpunaisella autolla vauvamasuni päällä nätisti hymyillen. Mutta kuten kuvista saattaa nähdä tavoite jäi saavuttamatta; tällaisia kuvia tuli kun kameran takana on amatööri ja linssin edessä hieman jo väsynyt taapero ja selkeästi pyöristynyt odottaja. "Kulta, ajelisiko auto äidin masulla?"-> auto löytyy naamaltani. "Hymyile rakas kameralle."-> pelottava irvistys. "Tule leikkimään autolla."-> tyttö tekee kuperkeikkoja sängyllä tai köllöttelee rennosti. Samaan aikaan mies kuvaa, niin että tarkennus on lähinnä vaan mun muhkeissa muodoissa tai rajaa niin, että mun mielestä rumat sotkut näkyvät liikaa taustalla. Itse yritän samalla korostaa masuani ja piilotella todellisuutta siitä, että housut eivät todellakaan mahdu enää kiinni.

Meidän ihana perhe. Paras just näin, ei täydellisenä.

Kommentit (5)

Pauke
1/5 | 

Ihana postaus! Ei aina onnaa niinku Pinterestissä :) Elämä on epätäydellisenä just mielenkiintoista ja sillai. Vika kuva eli auton naaman päällä on just huippu <3

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Aluksi meinasin hermostua, kun yhtään täydellisesti onnistunutta kuvaa ei löytynyt session jälkeen kamerasta, mutta sitten olin, että menköön, tällaista tämä arki on. <3

Nuppu81
2/5 | 

Ai ihanaa aikaa odottavalla? ?? No eipä todellakaan ole! Raskaus on ollut todella kurjaa aikaa. Raskaus alkoi sietämättömillä kiinnityskivuilla. Siitä seurasi väsymys, samalla alkoi 24h pahoinvointi! Ja syödä piti koko ajan. Koska jis ei ehtinyt syödä 4h sisällä, niin taas sai oksentaa! Sitten oli HETKI helpompaa tosin maha oli jo kasvanut sen verran että olo oli kömpelö! Läskinä ja kömpelönä sitten aloin kärsiä närästyksestä ja tätä tämä viimeinen 3kk sitten onkin..

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Voi apua! Omat alkuraskauden väsymykset kuulostavat ja ajoittaiset harjoitussupistukset kuulostavat kovin pieniltä vaivoilta sinun oireisiin verrattuna. Toivottavasti olosi muuttuu paremmaksi ja pääset vielä nauttimaan raskausajasta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla